Az utolsó hónapban egy-két jobb meccsről én is leírom a véleményem, több időm van a rossz idő és a szabadságok kiosztása miatt. A spanyol bajnokságban a késő délutáni és az esti találkozót is nagyon várom.

A Sevilla-Villarreal találkozón a tét a három pont mellett még sok más. A Sevilla nagyon megöregedett. Ramos nyáron USA vagy valamelyik arab ország helyett nevelő-egyesülete mellett tette a voksát, sokan örültek. Ramos eddig csak a lapjaival hívja fel magára a figyelmet. Sok a koros focista, Navas, Rakitic például Sergio mellett. Az argentin játékosok a vb előtt tartalékoltak, most pedig jól lakottnak tűnnek. En-Neysri nem elégedett a helyzetével, és az eredménytelenség is szüli a további konfliktusokat. A kettős terhelés hatása, hogy a csapatból jelenleg 10-en sérültek.

Sevillában semmi sem stimmel, a rossz dolgok pedig vonzzák egymást. Az előző fordulóban Dmitrovic a saját lábára ütötte a labdát, amiből öngól lett egy szabadrúgásnál. A BL-ben kettő gólt adtak el a PSV ellen, 2-0-ról 2-3 lett a vége, ott Gudelj szerzett öngólt.

A déliek nagyon rossz passzban vannak, és a kezdő kapusuk, valamint mind a négy kezdő védőjük sérült, vagy eltiltott. Ez kell kihasználnia a Villarreal csapatának, amelynek ismét Marcelino lett az edzője. Az előző fordulóban az Osasunát 3-1-re verte a Sárga Tengeralattjáró, a Pana ellen is sikerült nyerni csütörtökön.

A Villarreal elindult felfelé, a játéka is működik, a Commandante Morales pedig lövi a gólokat. Kezdő lesz vasárnap, Sörloth sérült, így Moreno és ő fogja az andalúz védelmet nyomás alatt tartani.

Rossz hangulat, fáradt, sérült és kedvetlen játékosok a Sevillánál, nem egységes csapat, ezért a Villarreal pontszerzésére tippelek.

Sevilla - Villarreal: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp