Az igazság az, hogy én is 29,5-ből adnám a dán gólok számát, azaz durván kettes odds mellett nem nevezném value betnek. Amolyan játszható kategória, és a megérzés faktor billenti át, hogy be is húzzam.

Románia elveszítette Neagu-t, ez a tény pedig átírt egy-két dolgot. Egyszerre áldás és átok, mert Neagu sem lesz fiatalabb, most jöhetnek a fiatalok. Illetve persze inkább jöhetnének, ha pl. Tirca is nem épp babát várna. Ugye ő egész fiatal, ez a Resitad, Tirca, Háfra trió volt pár éve az utánpótlás tornák olyan triója, akikre nem lehetett nem figyelni. Resitad tudjuk, hová jutott, kb. napjaink legjobb nő játékosa. Háfra kalandjait szintén ismerjük, nem részletezném. Tirca, vagy ahogy most ismerjük férje után, Grozav már a torna előtt bejelentette, hogy babát vár. Ebben nincs semmi, csak az fix, hogy sokakat meglepett, hisz egyrészt tényleg fiatal, de igazán nem is lényeges. Szóval nincs Neagu, és nincs Tirca sem, így pedig más a helyzet, mintha lennének. Pintea meg messze nem 100%-os, a torna előtt nem is nagyon játszott.

Románia egyébként egyik kedvenc csapatom lett, mert egész szépen hozta a közelmúltban az overeket. Amikor a partner gólképes volt, tehát nem ilyen Bosznia, meg görög szint, akkor a gólok szépen jöttek. Én bízom a kapott gólokban megint, hisz már az edzőmeccseken, a felkészülés során is nyelték a gólokat. Egyébként ez Grozavval sem lenne rosszabb vagy jobb, ő sem a védekezésben erős. Dánia a Szerbia elleni meccsét full elizgulta, Chile ellen sem kezdett igazán jól, de ott simán lehettek koncentrációs problémák. Egész biztos, hogy egy Románia elleni találkozóra máshogy készülnek. Chile ellen egy fastbreaknél valamelyik dán lány próbált egy Gál Gyulás megoldást, hogy a háta mögött teszi el a labdát a kapus mellett, de a chilei kapus kifogta, majd oda mosolygott valamelyik kispad felé, hogy azért a pofátlanságnak is van határa :D

Romániában mi az elvárás, nem tudom. Így Neagu és Grozav nélkül meccsenként 10-15 gól hiányzik. Védekezésben sem annyira egységes a csapat, ha a dánok az első félidőt nem görcsölik el, ennek jönnie kell! Ciuca és Dumanska is jó kapus, de a román védekezést lehet cincálni. Talán a hazai pálya miatt kapnak egy-két kedvező fújást is, egy ilyen vagy/vagy tippnél, line-nál az is segíthet. Úgy érzem, ahogy pl. írtam a svédek esetében, úgy a dánok is sebességet váltanak, és 3-massal fog kezdődni a dobott gólok száma. Tavaly márciusban volt az utolsó tétmeccsük, 32-27-tel ért véget, valami hasonlót várok most is. A dánok felülről nyalogatják majd a 30-cat, a román lányok pedig alulról.

Dánia (n) - Románia (n): Dánia (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp