A németekkel ellentétben Angliában nem kell attól tartanunk, hogy pihenőre vonulnának a csapatok, sőt a mostani hétvégével kezdődően beindul az év végi hajrá. Ebből a meccsdömpingből én egy olyan csapat mérkőzését választottam, melyre a gólos tippeknél általában számíthatok. Ez a csapat nem más mint a Wrexham, akik a Colchester United látják vendégül a Racecourse Ground gyepszőnyegén. Az ázsiai piacon egy egész jó oddson kínált 3 gól feletti opciót választottam játékba küldeni, mert várakozásom szerint ennél az összecsapásnál az alapnak kellene lennie a 3 gólnak.

Furcsa fintora a sorsnak, hogy a Wrexham akkor játszott utoljára tétmeccset amikor írtam róluk. Nos, ez elég régen volt már ahhoz, hogy kellőképpen ki legyenek éhezve a focira Phil Parkinson fiai. A bajnoki helyezése sem romlott (2. hely) az elmaradt hétvégi bajnokija miatt a hazaiaknak, mert üldözői vagy szintén halasztottak, vagy botlottak. Az akkori tippem, mindamellett hogy jött, egy kis szépséghibát is tartalmazott, mert az általam kiemelt Elliott Lee és Paul Mullin duó nem is játszott azon a találkozón. Na Ők hogy ki lehetnek éhezve most a játékra és a gólszerzésre.

A tippemet nem csak a hazai csapat szárnyalására, hanem a vendégek vesszőfutására is alapozom. Hiába történt edzőváltás egy hónapja a Colchester kispadján, úgy látszik ez sem állítja meg Őket a lejtőn. Sőt, ha nagyon őszinte akarok lenni Matthew Etheringtonnal a kispadon még nagyobb sittekbe néznek bele mint előtte. Szóval az edzőváltás jótékony hatása még odébb van a vendégeknél és legyen bármilyen szeszélyes is ez a liga az eredményeket nézve, nem a Wrexham otthonában fog ez a csapat feltámadni.

Információim szerint hazai oldalon sem eltiltott, sem sérült nincs. Ellenben a vendégeknél nagyon hosszú a sérültek listája. Ez a tény is erősítheti a tippem, na meg az, hogy a Lee-Mullin csatárduó hadra fogható.

Wrexham - Colchester United: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp