Érdekes oddsok születtek erre a meccsre, ahol a főleg salakon remeklő Martina Trevisan lett esélyesnek kikiáltva a terem specialista Oceane Dodin ellenében. Helyesek vajon a szorzók?

Oceane Dodin az első körben már borította a papírformát, miután a kínai Lin Zhu-t meglepően simán verte. Azt hiszem itt a hangsúly a simán van, miután a holtszezonban eléggé jól pörgette a francia az ütőt. Miközben mások az évvégi pihenőt töltötték, ő két ITF tornát is nyert Novemberben, először Nantes-ban, majd Petange-ban. Jogos, nem nagy tornák, de novemberben sok opció nincs is és a mezőny pedig nem volt annyira rossz. Australia előtt szintán maradt az ITF szinten, miután meg volt neki a főtábla már és Canberrában tudott is két meccset nyerni, majd vereség Parrizas Dias ellen. A Zhu elleni győzelme azért is volt meglepő, miután a kínai tudott a felvezető WTA tornákon meccset nyerni, illetve tavaly elég jól ment neki Melbourne-ben. Ezek után furcsállom, hogy Dodin Trevisan ellen az underdog lesz.

Trevisan ebben az évben nem éppen brillírozik. Két vesztes meccsel érkezett a hóna alatt Melbourne-be, miután Rodionova és Tomova is megverte őt. Azért ez a két teniszező nem éppen verhetetlen kategória, így nem is lepődünk meg, hogy a hasonló szinten lévő Renate Zarazua is problémát okozott az Australian Open első körében. Ott is egyébként Trevisan volt az esélyes, de szerintem neki Dodin ellen azért lesznek problémái. A gyors borsítás kedvez a francia szerváinak, amelyek jól mentek Zhu ellen is. A francia elég rutinos játékos már azért és itt neki a harmadik körbe kellene jutnia szerintem. Elég nagy lehetőség ez neki és Trevisan oddsa nagyon alacsonyan van meghúzva.

Dodin, Oceane - Trevisan, Martina: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp