Vasárnap este a Serie A élére kormányozhatja csapatát Allgeri mivel az Inter csak később játssza le 21.fordulós meccsét a szuperkupa miatt. Elképesztő szezont fut csapatával az olasz mester. Sokat segít az is hogy nem kellett valamelyik nemzetközi kupasorozatban szerepelniük, ezt pedig maximálisan kamatoztatják. Pechükre az Inter is hasonlóan kiemelkedőt nyújt, de ebből még bármi lehet. Egy viszont szinte biztosra vehető, kettőjük közül kerül ki a Scudetto győztese.

49 ponttal (15-4-1) ezüstérmes pozícióból vágnak neki a mai meccsnek és persze hatalmas önbizalommal. Nem csak a védelmük működik elképesztő hatékonyan (Szczesnyék összesen 12(!) gólt kaptak), hanem a támadósoruk is egyre jobb és jobb. Köszönhető ez többek között a szerb támadójuk Vlahovic teljesítmény javulásának aki a legutóbbi három bajnokin kivétel nélkül bezsebelte a meccs emberének járó díjat (3 gól, 2 assziszt). A Sassuolo elleni legutóbbi bajnokin Dusan két gólja mellett még Chiesa talált be a hajrában (3-0), aki szintén jól teljesít és már mostanra jobb számai vannak mint az előző két szezonban együttvéve. Egy nagyon sima győzelemmel Millik mesterhármasával az olasz kupában is már az elődöntőben vannak, ahol a Lazio vár rájuk a döntőbe jutásért, ami szintén megoldható feladatnak tűnik.

A szeptemberi egymás elleni meccsüket bár csak 1:0-ra nyerte meg a Juventus, lemosta a pályáról ellenfelét. Semmi esélye nem volt Roberto D'Aversa csapatának és bizony azóta sem lettek erősebbek. Egyértelműen a kiesés elkerülése lehet a maximális céljuk. Piszok nehéz időszakban vannak hiszen az Inter, Lazio, Atalanta hármas után most jön a csúcsformában levő Juve. Az említett meccseken amúgy gólt sem tudtak lőni, most pedig a legszilárdabb védelmet kéne valahogy több alkalommal feltörniük a győzelemhez, mivel nem hiszem hogy megúsznák kapott gól nélkül. Hazai pályán ugyan sokkal jobb teljesítményt nyújtanak mint vendégként (4-4-2), de Allegri csapata most bármelyik csapat ellen favoritnak számítana nemhogy egy kiesőjelölt ellen.

Lecce várható kezdő 11:

Falcone; Gendrey, Baschirotto, Pongracic, Gallo; Gonzalez, Ramadani, Kaba; Oudin, Krstovic, Strefezza

Juventus várható kezdő 11:

Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Chiesa

Tipp: 0-2

Lecce - Juventus: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp