Az ember ennyi év alatt oddsmesterré válik. Századra telibeverte az általam elképzelt szorzó a valós oddsot. Én is ilyen 1.50-re tippeltem, mondom magam, ez a minimum, ami felett még megéri. Magyarán ez a nem éri meg kategória, mégis behúzom.

A Real Madrid viccet csinál a LaLiga mezőnyéből. Minden épkézláb védője sérült, Militao és Alaba hetek-hónapok óta nincs, Rüdiger alkalmi munkás, mint egy megbízhatatlan kőműves, hol van, hol nincs. Ancelotti így szűrőkkel próbálkozik hátul, de játszott a két francia középpályás mellett belső védőt Carvajal, a maga 170 centijével, mégis kb. minden meccsből a Real jól jön ki. Hétvégén a Gironát tette tönkre, nagypályás futsalt toltak a Blancók. Olyan kerete van Ancelottinak, ahol egy-egy játékos a pálya bármelyik részén, bármelyik pozíciójában használható kis túlzással.

Igen ám, de ma túllépik a határt, és irány Germánia! Valószínű, hogy Tchouaméni és Nacho játszik Mendy és Carvajal között. Nyílván megint nem az ideális négyes hátul, amit a Lipcsének kutya kötelessége góllal 'büntetni'.

Viszont nem lehet nem csodálni a Real Madrid csapatát, legyen az ember bármilyen csapat fanja. Ez egy közel tökéletes együttes, most függetlenül attól, hogy pl. milyen ítéletek voltak az Almerai elleni meccsen. Rengeteg all round játékos, a világ egyik, ha nem a legjobb edzője. Ilyen csapaton belüli komolyabb balhé nem is tudom, hogy mikor volt.

Most ha csak azt vesszük, hogy elment CR, Bale meghúzta a hajót, elment Bale, előlépett Benzema, és vezérré vált. A csapat nem érezte meg, amikor Ramos eligazolt, pedig az a Ramos még viszonylag prime Ramos volt. Aztán amikor CR, Bale, Benzin és Ramos sem volt, beérett Vini Junior. Benzema góljait pedig Bellingham pótolja, egyszerűen hihetetlen, mekkora ikonok mennek, de valahogy ez a klub az igazolásoknál nem hibázik, nem nyúl mellé. Kb tényleg mindenki beválik, akiért sok pénzt fizet a Madrid, az meg is éri az árát.

Bellingham ma nincs, de Brahim minden perce arany, szintén a kreatív zóna bármely pontján használható. a két brazil srác világklasszis, nem hiszem, hogy Raum vagy Henrichs akadály a Real braziljainak. Valverde önmagában egy csoda, szerintem ő a tipikus all round játékos, a pálya minden pontján kiváló, minden skillje megvan minden poszthoz. Egy meccs 90perc, meg 6-7 perc ráadás, az általában a Madridnak minimum 1-2 gólhoz rendre elég. Viszont Simons sebessége sem ízlik majd Carvajalnak, Openda egy-egyen bármikor odaveri sebességben Nachót (is), meg sok más RM játékost, ő nekem a Ligue1-ben is sok pénzt hozott. Otthon biztos vért iszik a Lipcse, és legutóbb, amikor a RM Lipcsében járt, 3-2-re kikapott. Akkor még Gvardiollal, Nkunkuval, Szoboszlaival, 70-80 100 milliós játékosokkal, persze Euróban oktatta a német együttes a Madridot. Egyébként pedig este pl. egy Orbán Vili gól is jöhet, mert pl. nincs Militao és Rüdiger, Tchuaméni bár magas nem ez a posztja, Nacho pedig szintén nem Ramos vagy Rüdiger vagy Militao féle skillel bír a légipárbajoknál. Szóval fő tippem a btts, filléres tippem az, hogy Orbán Vili bólint egyet.

RB Leipzig - Real Madrid: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp