Sebzett vad esete áll fent a Bayern München esetében. Kis jelentés magyarázat mit is jelent a sebzett vad fogalma: Sérült testű (élőlény), akinek a testén kisebb-nagyobb nyílás vagy roncsolódás van szúrás, vágás vagy karcolás, horzsolás, zúzódás miatt. A sebzett vad nagyon veszélyes, mert felingerelt állapotban van.

Az állítás minden szava igaz Tuchel csapatára, hiszen a hétvégén bajnoki döntőnek betudható mérkőzésen szenvedtek vereséget a Xabi Alonso Leverkursenja ellen, úgy hogy lényegében momentumuk nem volt és a mérkőzés nagyon kis szakaszában tűnt úgy, hogy bármi féle keresnivalója is lenne ennek a csapatnak. Ami mégjobban fájó dolog lehet a Bayern vezetőségére nézve, hogy a Leverkursen vezető találatát az a Josip Stanisic szerezte, aki a Bayern Münchentől került kölcsönbe tavaly nyáron a Leverkursenhez, és az angolokkal ellentétben, a németek valamiért kihagyják a szerződésből azt a bekezdést, miszerint a játékos nem játszhat kölcsönvevő és kölcsönadó fél között lejátszott mérkőzésen.

Bánkodni nincs idő, hiszen a bajnokságban az 5 pont még ledolgozható kategória, míg a BL-ben minden évben a végső esélyesként tartják számon a német rekordbajnokot. Nyolcaddöntők sorsolásakor még egy izgalmas találkozónak kinéző meccs, mára már alapelvárás a bajorok számára, hiszen ez a Lazio olasz szinten nézve is egy erős középcsapat. Csoportkörből nem tudom mikor történt ilyen, hogy 0-ás gólkülönbséggel másodikként tovább lehessen jutni, viszont a Feyenoord és a Celtic előtt ezt illet is aposztrofálni. A bajnokságban is mindössze 8. helyen állnak, köszönhetően a hullámzó teljesítményüknek.

Thomas Tuchel az állásával és a becsületével játszik ezen a párosításon. Kerete bőven meg van hozzá, hogy simán, két győzelemmel túljussanak a botladozó Lazion, szerintem ma összejön a javítás és győzelemmel tudnak leszállni a pályáról.

Lazio - Bayern München: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp