A LaLiga szombati meccsei közül talán a legérdektelenebb találkozó számunkra, mégis úgy érzem, hogy érdekes lesz. Az a tipp, amit kivettem, az pedig a mellé társított 2.28-cel így kombiban egész ütős számomra.

Az Osasuna egy Herrando-David Garcia párossal kezdhet az as.com szerint, máris egy jó érv a Cádíz dugó mellett. Eleve mióta nincs Aridane, nekem valahogy ingatag a csapat, és a számok is ezt támasztják alá, mert amíg Aridane ott volt, alig-alig kapott gólt a csapat rögzített szituáció után, most erről szó nincs. Eleve felpuhult a pamplonai együttes, olyan dekoncentrált szezon ez. Konzisztensen nem tudnak jók lenni, ugyanakkor fordítva is igaz, olyan igazán nagy hullámvölgy nincs, hol nyernek, hol kikapnak, igazi középcsapat minden tekintetben. Elöl még Avila eligazolása után is maradtak gólképes támadók, közülük talán Budimir lesz ma bedobva a buliba.

A Cádíz csapata számomra halott. Volt két meccsük a szezonban, ahol látszott rajtuk a kilátástalanság, amikor egy szalmaszálat nem mozdítottak annak érdekében, hogy gólt lőjenek, pontot szerezzenek. Fura, mert alapvetően egy harcoscsapat, és olyan meccsei is vannak, amikor mennek, harapnak, küzdenek, függetlenül attól, hogy jön-e gól elöl, vagy sem. Négy meccse nem jön, szóval akár a nagy számok törvényében is bízhatunk, hisz Alejóék helyzeteket képesek kreálni. C. Ramos fejjátéka ma jó lehet, meg eleve a Cádíznak tényleg amilyen pocsék meccsi vannak, néha a semmiből képesek korrekt focit a pályára tenni. Márpedig az Osasuna idén otthon nem annyira erős, az pedig mindenképp motiválhatja a vendég csapatot, hogy 3 pontra vannak a bennmaradást jelentő pozíciótól. Ilyen szorzón nálam simán megéri ez a tipp!

Osasuna - Cadiz: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp