Ami Németországban sikerült, az a Veszprém Arénában is sikerülhet. 

Csütörtök este a címvédő Magdeburg együttesét fogadja a Telekom Veszprém csapata a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. 

A BL-szezon egyik, sőt, talán a legfontosabb meccse vár a bakonyi alakulatra, mivel a mérkőzés kimenetele arról fog dönteni, hogy a negyed vagy a nyolcaddöntőben folytatja-e az építők a sorozatot. A Magdeburg pontelőnye miatt a döntetlennel semmire nem megy a Veszprém, csak és kizárólag győzelem esetén cserélődnek fel a pozíciók. 

A szeptemberi mérkőzés eredménye: Magdeburg - Telekom Veszprém  28-33

Csütörtöki mérkőzések:

március 07., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 62.5 felett   1.85
Magdeburg nyer +1.5 hendikeppel  1.63
Félidő döntetlen  6.40

Tippmixpro:

Veszprém nyer -2.5 hendikeppel  2.54
Gólok száma 59.5 felett   1.50
Gólok száma félidőben 30.5 alatt  1.91

Telekom Veszprém - Magdeburg Stream

A csütörtök esti Telekom Veszprém - Magdeburg találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Telekom Veszprém - Magdeburg élő közvetítés!