Bepótolják a román Szuperliga 23. fordulójában a krajovai szurkolók folyamatos magyarellenes kiabálásai miatt félbeszakított mérkőzést. A tét óriási mindkét alakulat számára.

Nem jött össze a bravúr Bukarestben a Sepsi OSK-nak (1-0-ra kikaptak a FCSB-től), viszont számukra jó hír, hogy az olténiai csapatnak sem sikerült pontokat szereznie Szebenben (1-0-ra nyert a Hermannstadt), így ugyanazon pontszámmal lépnek pályára az alapszakasz utolsó találkozóján, mint egy fordulóval korábban.

Sepsi OSK vs. U Craiova 1948.jpg
Eredmenyek.com

A csütörtöki meccsen az erdélyi csapatnak kötelező a győzelem amennyiben a román labdarúgó liga idei rájátszását a felső ágon szeretnék folytatni, míg a Krajovának elegendő egy döntetlen is. A mérkőzés a 0. perctől kezdődik, attól eltekintve, hogy eredetileg már lejátszottak 26 percet, amikor a félbeszakítás történt.

Ami az egymás elleni mérkőzéseket illeti, eddig öt alkalommal találkozott a két alakulat, a mérleg pedig 3 Sepsi győzelem, 1 döntetlen, valamint 1 Krajova siker, ez utóbbi a legfrissebb eredmény köztük.

A Sepsi OSK egyébként 2017-ben jutott fel a román első ligába, és azóta a rájátszást illetően hullámzóan szerepel. Egyik évben sikerül a legjobb 6 közé kerülni, a másik szezonban viszont nem. Tavaly nem sikerült, most pedig, hogy a sorozat ne szakadjon meg az kellene következzen, hogy ott lesznek a legjobbak között. Egyébként eddig a legjobb teljesítményük a 2020-21-es szezonban jött össze, amikor a tabella 4-ik helyén zártak.

Amennyiben nem sikerülne a bravúr a szentgyörgyiek számára, jöhetnek az alsó házi mérkőzések, valamint áprilisban román kupa negyeddöntős párharc következik, az ellenfél pedig a Mioveni lesz.

A Sepsi OSK csütörtöki győzelmére közel duplázós (1.96) szorzón fogadhatunk az Unibeten, a hazaiak gólszerzése pedig 1.21-et ér. Amennyiben kétszer is sikerülne betalálni a Krajova kapujába azt 2.20-as szorzón jutalmazzák, a félidei Sepsi vezetés pedig 2.65-ért játszható.

március 16., csütörtök

Román Szuperliga live streaming

Sajnos a mérkőzés egyik félideje pont egybe esik a Ferencváros hazai Európa Ligás Leverkusen elleni összecsapásával, viszont pont emiatt is remek alternatívaként jön a bet365 élő közvetítés részlege, mely által követni tudjuk a Sepsi OSK sorsdöntő hazai meccsét, sőt párhuzamosan nézhetjük a Fradi kulcsfontosságú találkozóját. Ehhez mindössze egy bet365 számlára van szükségetek, valamint arra, hogy egyenlegetek nagyobb legyen, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában létezzen egy általatok elhelyezett fogadás az irodánál. Földrajzi korlátozások létezhetnek bizonyos országokban, de ez Magyarországra nem érvényes jelen esetben.

  Bet365 Regisztráció

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 16. 6:42 UTC.

Borítókép: Sepsi OSK Sepsiszentgyörgy játékosa (Fotó: Alexandra Pandrea/Shutterstock.com)