Sportbet.one bónusz: 125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig

A Sportbet.one fogadóirodánál akár 1000$-ig terjedő 100%-os első befizetési bónusz vár rád!


Regisztrálj itt Sportbet.one bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Sportbet.one bónusz részvételi feltételek

Mit kell tenned a Sportbet.one iroda kezdő bónuszának használatához?

  1. Regisztrálj a Sportbet.one fogadóirodához.
  2. Töltsd fel a számlád minimum 20 dollár értékben kriptovalutát használva.
  3. A bónusz az első befizetésed 125%-val megegyező összeg lesz 1000 dollár értékig.
  4. A bónusz kifizetéséhez a bónuszt 10-szer kell megforgatni 1.40-es vagy ennél magasabb oddson sportfogadás esetén és 35-ször kaszinójáték esetén.
  5. Az 1.40-es és ennél magasabb szorzón megtett sportfogadások 350%-al, a nyerőgépek 100%-al, míg az asztali játék, videó póker és élő játék 5%-al járulnak hozzá a megforgatási követelményekhez.

Felhasználási feltételek (eredeti szöveg)

  • Minden ajánlat csak egy személyre, családra, lakcímre, e-mail címre, telefonszámra, IP-címre vagy megosztott számítógépre vonatkozik, például közösségi könyvtárban vagy munkahelyen használtakra.
  • A Sportbet.one fenntartja a jogot, hogy megtagadja a kifizetést olyan játékosoknak, akik egyszer használatos e-mail címekkel rendelkeznek.
  • Az üdvözlő bónusz vagy bármely befizetési bónusz (kivéve a ingyenes pörgetéseket) igényléséhez a felhasználónak legalább 20 USDT értékű befizetést kell teljesítenie, vagy annak megfelelő összeget bármely más kriptovalutában.
  • A bónusz kifizetéséhez az összeget 10-szer kell megforgatni sportfogadásoknál minimum 1.40-es szorzóval, vagy 35-ször kaszinójátékoknál.
  • Vegye figyelembe, hogy különböző játékok különböző százalékkal járulnak hozzá a megforgatási követelményekhez. A minimum 1.40-es szorzóval rendelkező sportfogadások 350%-kal járulnak hozzá, a nyerőgépek 100%-kal (kivéve az alább felsoroltakat), míg az összes asztali játék, videó póker és élő játék 5%-kal járul hozzá.
  • A játékosok kérhetnek megforgatást megelőző kifizetést, mielőtt teljesítenék a megforgatási követelményeket. Azonban a bónusz összege és az ebből eredő nyeremények elvesznek. Vegye figyelembe, hogy a bónusz használatakor az valódi pénz kerül először felhasználásra.
  • Az Üdvözlő Csomag részét képező összes bónusz 7 napig érvényes. Az összes többi bónusz (kivéve ha nincs más információ megadva) 24 óra elteltével lejár.
  • A bónusz alapok és nyeremények lejártuk esetén elvesznek.
  • Tét elhelyezésekor alapvetően a játékos készpénzegyenlegéből kerül levonásra. Azonban ha nincs elérhető készpénzegyenlege, a helyezett tét a játékos bónuszegyenlegéből kerül levonásra.
  • Minden bónuszt el lehet távolítani a fogadási feltételek teljesülése előtt. Kérjük, lépjen kapcsolatba a Sportbet.one-al, hogy többet megtudjon, vagy használja a "Bónuszok" alatt található gombot.
  • Csak egy bónuszt lehet egyszerre igényelni. A befizetéshez kapcsolódó bónuszok nem kombinálhatóak egymással. A sportbet.one fenntartja a jogot, hogy érvénytelenítse a bónuszokat és/vagy a csaló magatartással megszerzett nyereményeket.
  • Az összes fogadási követelményt teljesített bónuszokat belső ellenőrzésnek vetik alá a feldolgozás előtt. A Sportbet.one fenntart minden jogot a bónuszok vagy bármely nyeremény érvénytelenítésére a sikertelen ellenőrzések esetén.
  • Ha ilyen felülvizsgálat során úgy tűnik, hogy egy vagy több játékos kihasználja a szoftver vagy rendszer hibáját, vagy részt vesz bármilyen tevékenységben, amelyet a sportbet.one, egyedüli és teljes mérlegelése szerint visszaélésnek tart ('Promotion Abuse'), a sportbet.one fenntartja a jogot annak az adott játékos jogosultságának visszavonására vagy a promócióból származó bevételek visszatartására. Csak teljesített tétek (azaz tétek, amelyek nyerést vagy veszteséget eredményeznek) számítanak a fogadási követelmények teljesítése felé.
  • Több fiók létrehozása nem engedélyezett. Több fiók létrehozása a sportbet.one-nál a bónuszok igénylésére irányuló visszaélésnek minősül, és elkobzott alapokhoz vezethet.
  • A bónuszkörök és ingyenes pörgetések nem jogosultak a kaszinószoftver-szolgáltató szabályai szerinti jackpot bónuszokra. Csak valódi pénzes körök jogosultak a jackpot bónuszokra.
  • Az alacsony kockázatú tétek bármely játékon (azaz tétel elhelyezése különböző eredmények arányában ugyanabban a körben annak érdekében, hogy minimális kockázatot hozzanak létre) nem jogosultak a fogadási követelmény teljesítésére. Az alacsony kockázatú tétek példái közé tartozik az egyidejű tétel elhelyezése piros és fekete színre rulettben, és a játékos és bankár egyidejű tétel elhelyezése baccaratban.
  • Amennyiben kiderül, hogy egy játékoscsoport ugyanazokat a fogadási mintákat alkalmazza, és ezek kapcsolódnak egymáshoz (de nem korlátozódva a helyszínre, eszközre vagy IP-címre), a sportbet.one vezetése saját mérlegelése alapján jogosult arra, hogy elkobozza a bónusznyereményeket és/vagy a befizetést.
  • Amikor elfogad egy befizetési bónuszt, kérjük, ne felejtse el, hogy a befizetét az elfogadott bónusszal zárolják. Ez azt jelenti, hogy két lehetősége van, vagy teljesíti a bónusz fogadási követelményét, vagy törli a bónuszt. Ha úgy dönt, hogy törli a bónuszt, akkor a bónusz és a bónuszhoz kapcsolódó összes nyeremény elvész. A bónusz összeggel és a befizetett készpénzével való fogadás mindkettőt beleszámítja a fogadási követelmény teljesítésébe.
  • Bármilyen vita esetén a sportbet.one döntése végleges lesz.
  • A befizetési bónuszok azonnal hozzá lesznek adva. Ha jogosult egy befizetéso ajánlatra, és nem kapja meg azt, a játék megkezdése előtt lépjen kapcsolatba az ügyféltámogatással. Ennek elmulasztása kizárja Önt a bónusz retroaktív fogadásából.
  • Az Általános Szerződési Feltételek, amint azok a weboldalon közzétéve vannak (és időről időre frissítve lesznek), angol nyelven találhatók, és az angol verzió képezi az egyetlen alapot ezekben az Általános Szerződési Feltételekben.
  • Más nyelvekre történő fordítások szolgáltatásként készülnek, jóhiszeműen. Azonban esetleges különbségek esetén az angol verzió elsőbbséget élvez minden fordítással szemben.