Daragh levelet írt Klopp bácsinak, hogy végre veszítsenek, és azóta veszítenek is! Nem minden meccset, de a formahanyatlás egyértelmű, és az Atletico elleni első BL-meccsen kezdődött minden.

Első felvonás számokban

Felállás szinten mindkét fél hozta, ami elvárható volt tőlük, a Liverpool 4-3-3-ban rohamozott, az Atletico 4-4-2-ben védekezett. Klopp csapata 73%-ban birtokolta a labdát, amiből mindössze 8 lövésig jutottak, de a kaput nem találták el. Átlagosan 6 passzból épült fel egy liverpooli támadás, de az Atletico retesz kitartott, ráadásul gólt is szereztek a spanyolok, ahogy előzetesünkben írtuk, pontrúgásból veszélyesek, és így is találtak be az angolok hálójába. Liverpool részről 760 passz, meddő fölény, mert Saúl Níguez korai gólja után stabilan védekeztek a spanyolok, sőt akár 2 gólosra is növelhették volna az előnyt.

Értékesebb lett a Liverpool továbbjutás

Az angolok továbbjutási szorzója 1.30-ról 1.95-re nőtt az első kör eredménye miatt. Nem tudott egyetlen támadó sem extrát hozni a Liverpoolból, hogy feltörjék az Atletico védelmét, de ez gyorsan változhat hazai környezetben. De vajon mi történik Firminóékkal? Azért emelem ki őt példának, mert egy tanulságos statisztika terjed twitteren: a brazil támadó legutóbbi 76 helyzetéből egyet sem tudott értékesíteni. Még január elején 3 gólpasszt kiosztott a Southampton ellen, de azóta szinte eltűnt a pályáról. Mané és Salah teljesítménye is hullámzó, de azért fontos gólokat szereznek, tehát rájuk, és a kicsit kreatívabb szélső játékra mindenképp szükség lesz az Atletico ellen.

Labdarúgás gyűjtő bónusz


Most még több bajnokságra és a Mindkét csapat szerez gólt piacra is érvényes.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Jó főpróba volt a Bournemouth

Szerintem az nem kérdés, hogy hasonló forgatókönyv lesz, mint az első meccsen, főleg az Atletico előnyének tudatában. Védekező spanyolok, letámadó angolok. Ezért is jött jól a hétvégén Kloppéknak a Bournemouth elleni összecsapás. Eddie Howe együttese 25%-ban birtokolta a labdát az Anfielden, és veszélyes kontrákat tudtak vezetni, gólt is szereztek. Érdemes megnézni a gólt, a Liverpool letámadásban volt, majd jön a kontra, egyetlen hosszú passz után hiába zár vissza több hazai játékos, teljes a kavavarodás a helyezkedésnél, végül a vendégek ügyes passzok után a hálóba lövik a labdát. Ez lényegében a Liverpool és más hozzá hasonló letámadó nagycsapatok gyengepontja, az ellenfél gyors kontrája. Ezzel megszerezte a vezetést a Bournemouth, de aztán tudott fordítani a Liverpool 2:1-re, így mondhatni sikeres volt a főpróba, ahol még a stílusok is passzoltak a szerdai BL-meccshez.

Fogadnék, de nem tudom mire!

Szerintem nagyon egyszerű a képlet, ha a Liverpool támadói tudnak hozni egy jó egyéni teljesítményt, akkor ez az Atletico legyőzhető, mert a védelmük nem olyan erős, mint korábban, hiába történt bármi is az első meccsen. De ezt, tehát az egyéni teljesíményt, klasszis megoldásokat előre nem lehet kiszámítani, ezért bár a Liverpool továbbjutását várom 1.95-ért, leginkább élőben fogadnék a találkozóra. Talán még a lapokban lehet fantázia, hiszen a két stílus közötti különbség alapjáraton is feszültséget teremt a pályán, de itt egy párharc második felvonása jön, amitől még nagyobb lehet a nyomás. Lapok száma 3.5 felett 1.32-ért szerepel az Unibet kínálatában.

Borítókép: Mohamed Salah (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org