Potenciális gólszerzőkkel foglalkozunk, ha van tipped, szavazz a cikk végén!

PSV - Tottenham: Harry Kane (1.92)

Ha az angol csapat taktikájából indulunk ki, akkor az utóbbi időben alkalmazott felállások mindegyikében kulcs szerepe van Harry Kane-nek a támadások befejezésében. Nem volt nagy kunszt kiemelni Kane nevét a Tottenham játékosai közül, de induljunk ki a PSV - Inter meccsből. Icardi hasonló szerepkörben volt, és többször is rá lettek kijátszva az olaszok támadásai. Ebből kettőt lentebb láthatsz is: az egyiknél egy pontrúgás után tud fejelni Icardi, míg a második a gólja, aminél egy előre lőtt passzt értékesít. Hasonló megoldásokat szinte hetente látni Kane-től is. Ha ennél a meccsnél maradunk, mindenképp említést érdemelnek a távoli lövések is, hiszen Radja Nainggolan is így mattolta a hollandok kapuját. Ebben Christian Eriksen egész jó, szinte minden angol bajnoki idényben szerez gólt a 16-oson kívülről. A kínálatban 4.00-es szorzón találhatjuk, de a biztosabb tipp nálam Kane lenne.

PSG - Napoli: Neymar (1.91)

Ez egy olyan párosításnak tűnik, ahol két remek formában lévő csapat, talán gyengébb védelmekkel, nem fog játszani gól nélküli mérkőzést. Ebből adódik, hogy van értelme gólszerzőre tippelni. A francia csapat ötösével szerzi a találatokat meccsenként, ezért alapjáraton jó ötletnek tűnik Mbappé (2.00) és Neymar (1.91) megjátszása az Unibet fogadóirodánál. Azért húzok inkább a brazil felé, mert ő pontrúgásoknál is veszélyes lehet: ebben az idényben a BL-ben két szabadrúgásból szerzett találata van, míg a francia bajnokságban háromszor volt eredményes büntetőből. Az olaszok gólszerzését sem zárnám ki, mivel a PSG védelmének jobb oldala erősen sebezhető. Emiatt biztosan elgondolkodnék Insigne (4.60) vagy épp Callejón (4.60) esetében is a találaton.

Barcelona - Inter: Mauro Icardi (3.20)

Nincs a legjobb formában a Barcelona mostanában, a védelem rendre beszed találatokat minden meccsen. Kapott gól nélküli összecsapsásuk legutóbb szeptemberben volt. Az ellenfél ezúttal az Inter lesz, mely legutóbbi hét mérkőzésén nyerni tudott. Ebben nagy szerepe volt Icardinak, aki büntetők mellett, akcióból is eredményes tudott lenni az utóbbi hetekben. Az olasz csapat által legtöbbször bevetett 4-2-3-1-es taktikában az argentin támadó az ék, így nagyon nem is kell magyarázni, hogy miért ő a potenciális veszélyforrás a katalánok számára. A BL-ben 2 gólnál jár, míg az olasz bajnokságban 4-szer talált be az ellenfél hálójába. Számok alapján is látszik, hogy kifejezetten rá van kihegyezve a taktika a támadások terén, hiszen a csapat legutóbbi 10 találatából 5 fúződik az ő nevéhez.

Szavazzunk!

Ki szerez gólt szerdán?
Harry Kane
Neymar
Mauro Icardi
Valaki más
 
 
 
 
 
 
Created with QuizMaker

Superbet üdvözlő bónusz

Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Harry Kane (MTI/AP/Antonio Calanni)