Wendell Leverkusen 001 Wendell. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com

Bundesliga: Kiesőjelöltek csatája

Foci tippek Bundesliga Bayer 04 Leverkusen Hertha BSC

A Leverkusen és a Stuttgart pocsék szezonkezdést mutatott be, erre nem lehetnek büszkék egyik csapatnál sem. A Hertha ingadozó, de most bizonyíthatnak a Hoffenheimmel szemben. 

2018 nov 24. 15:30 Közvetítés: UnibetBet365

Leverkusen - Stuttgart

A péntek esti mérkőzésen két olyan csapat játszik egymással, akik próbálnak elkerülni a kiesőzóna közeléből. Furcsa leírni, hogy az egyikük a Leverkusen, míg a másik a Stuttgart. A vendégeknél két világbajnok is van, illetve több olyan játékos, akiknek ismerős lehet a neve, de mégsem sikerült összecsiszolni a keretet. Október elején edzőváltás történt a Stuttgartnál, egyelőre csak formálódik a kezdő tizenegy és a taktika. Markus Weinzierl három vereséggel és 0-11-es különbséggel kezdett, kell ennél jobb bemutatkozás? Nem is ebből indulnánk ki, hanem a pozitívumokból, amikből azért akad. Az egyik ilyen, hogy a Dortmund ellenében jól működött 10-15 percig a felállás váltás és a 3-5-2-es rendszer. Lehet benne fantázia, mert Nürnbergben is bevált egy kis ideig (ez hozta Weinzierl első sikerét). 

Wendell. Fotó: Ververidis Vasilis/Shutterstock.com

Érthetetlen, hogy mi történik Leverkusenben. A Bundesliga legjobbjai között kéne lenniük, de hiába a sok tehetség, nincsen összhang. Heiko Herrlich számára kezd egyértelművé válni, hogy a Bailey - Havertz - Brandt - Volland négyes nem működik együtt. Túlságosan labdaigényes mind a négy játékos és terület kell nekik, ami ilyen taktika mellett megvalósíthatatlan. Ha választani kéne valakit, akkor Bailey az, akit érdemes elpasszolni. Havertz egyértelműen a jövő klasszisa lehet, Brandt pedig képes lehet bedolgozni a többieknek. A gyógyszergyáriak formája ingadozó, meglepetés lenne egy vendég pontszerzés, de nem elképzelhetetlen. Minden azon múlik, hogy mennyire tudják összekapni a védekezést (Stuttgart vagy döntetlen: 2.50).

Hertha - Hoffenheim

Egy éve még nem gondoltuk volna, hogy egy Hertha - Hoffenheim találkozó kapcsán majd a gólokat várjuk, de most reális az esély a 2,5 overre (1.52). Az alacsony szorzóban semmi meglepő nincsen, mivel a vendégek érik el idegenben a legtöbb kaput eltaláló lövést, míg a berlini klub az olimpiai stadionban minden harmadik lövéséből betalál (elsősorban Ibisevic van elemében). Dárdai Pál már nem a védekezés orientált edzők sorát erősíti, Duda fejlődésével és Ibisevic hatékonyságának növekedésével, joggal fordult a támadójáték felé. A védekezést sem hanyagolják el, de azért jóval sebezhetőbb a hátsó alakzat, mint tavaly. Magyar szempontból a meccs érdekessége, hogyan állítja majd meg Dárdai Pál által megálmodott taktika Szalai Ádámot.

A magyar támadó remekelt a válogatott szünetben, jó eséllyel átmenti majd a formáját a német bajnokira is. Julian Nagelsmann 3-5-2-es rendszert álmodott meg a Hoffenheimnek, ami többségében remekül is működik. A Bundesligában zsinórban négy győzelem, sorra szerzik a gólokat, de akkor mégis miért éri meg a hazaiakra fogadni? A Hertha a berlini stadionban teljesen másik arcát veszi elő. Legutóbbi bajnokit leszámítva, rendre jók voltak, magabiztosabbak, mint idegenben. A másik tényező, hogy a vendégek kedden a Bajnokok Ligájában érdekeltek, ahol a cél a tavaszi szereplés. Egy győzelem esetén az Európa Liga biztosítva lesz, de akár még a BL egyenes kieséses szakaszába is bejuthatnak (DNB Hertha: 2.30).

  • Hertha Berlin - Hoffenheim tipp

    Stuttgart +1 góllal (AH)
    Bet365
    2.00

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Wendell. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com



Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

  • Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia útmutató
Betinia regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Bundesliga 2018/19

ricsi046 hozzászólt
2019 máj 5. 18:54
valaki biztos jól keresett ezzel a 6-1-es félidővel is
SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 3. 20:24
Bundesliga: Gyötrelmes versenyfutás

Ki hibázik kevesebbet? Borussia Dortmund vagy a Bayern München?  Olvasd tovább

csabax hozzászólt
2019 ápr 27. 20:45
A szokásos izgalmakat tartogatja a Bundesliga.

Ki lesz a bajnok a 2018/2019-es szezonban?

A) Bayern München
B) Bayern München
C) Bayern München
D) Bayern München

Még több Foci