Bundesliga Home Challenge: Profi szinten az esport a németeknél!

Bence
1 tipp
2020 ápr 4. 10:44
Szólj hozzá!

E-sport Borussia Dortmund FIFA 20 bundesliga home challenge

Március végén elrajtolt a Bundesliga Home Challenge is, ahol a német bajnokság(ok) csapatai mérik össze erejüket. Profi labdarúgók és profi FIFA-sok egymás ellen. 

Komolyan veszik a kihívást

A Bundesliga Home Challenge sorozat a spanyol LaLiga mintájára működik, annyi a különbség, hogy a németeknél a profi labdarúgók mellett, profi FIFA-játékosok is szerepet kapnak. Az első forduló amolyan erőfelmérő volt, nagyjából megtudhattuk, hogy ki mennyire sajátította el a játékot. Az első hétvégén 2 millióan követték a Bundesliga Home Challenge küzdelmeit, ahol kiváló mérkőzéseket láthattak a nézők. 

Annyira jól sikerült a kezdés, hogy három új csapat csatlakozott a kezdeményezéshez (Borussia Mönchengladbach, Bochum és Wolfsburg), illetve egy független team, ez így 15 mérkőzést jelent a második fordulóban. A friss csatlakozó Wolfsburg, épp a Schalkéval játszik "rangadót" vasárnap. Mennyire veszik komolyan ezt a csapatok? A Schalke vezetősége bejelentette, hogy a találkozóra Huub Stevens mester készíti fel a játékosokat, Nassim Boujellabot és Tim “Tim Latka” Schwartmannt. Utóbbi profi FIFA-játékos, míg előbbi a Schalke csatára. 

A 66 éves német edző elmondta, hogy nagyon örül a felkérésnek, már rögtön el is mondta a tanácsait: letámadni az ellenfelet, amint megvan a labda, gyorsan előre kell játszani, pörgős támadásokat kell vezetni. A németeknél tehát nem viccelnek, komolyan veszik a tornát. A gelsenkircheni klub meghatározónak számít a FIFA-ban, régóta rendelkeznek esport részleggel, három profi játékosa van a csapatnak. A Wolfsburg sem panaszkodhat, úttörőnek számít a Bundesliga esport tekintetében. 

A Wolfsburgnál Benedikt „Salz0r” Saltzer lesz a profi játékos, aki német szinten kiemelkedőnek számít, társa pedig a profi labdarúgó, Lino Kasten. Az első fordulóban a Schalke érvényesítette a papírformát, de a Wolfsburg ellen nehéz dolguk lesz. Érdemes figyelni a vasárnapi kínálatot majd, mert kedvező szorzó esetében, megfontolandó egy kisebb tétet tenni Saltzerra (2.20 feletti odds). A szombati párosítások közül egyet emelnénk ki, ez lehet a játéknap derbije. 

Leipzig - Werder Bremen

A rangadó, de nem csak azért, mert két Bundesliga csapat játszik egymás ellen. A Werder Bremen nyerte a virtuális Bundesliga bajnokságot a tél folyamán. Dominálták a mezőnyt, a csapat egyik tagja, Erhan "Dr. Erhano" Kayman erősíti a brémai klubot. Ő a profi FIFA-s, míg Davie Selke a profi labdarúgó. Dr. Erhano kvalifikálta magát FIFA19-ben a vb-re, ott azonban nem sikerült komoly eredményt elérni, de így is elmondhatja, hogy bekerült a legjobb 32 közé a világon.

A Leipzignél érdekes döntést hoztak, ugyanis az esport részlegnek van egy profja, aki amúgy a Napoli labdarúgója: Diego Demme. Nem őt választották, hanem a kevésbé ismert Moritz Madét. Sötét ló a lipcsei csapat, első fordulóban kikaptak 2-1-re, de a Werder Bremen is vereséggel kezdett. Mindezek ellenére érdemes lehet Dr. Erhano sikerére tenni Made ellenében. A szorzó alacsony, de ha Kayman azt hozza, amit tud, akkor kötelező számára a győzelem. Az első fordulós brémai vereségből nem érdemes kiindulni, ott Dr. Erhano helyett Michael "Megabit" Bittner játszott, míg Selke helyett Eggestein.

Borítókép: Fotó: charnsitr/Shutterstock.com

bet365 Vegas: Akár 50 ingyen pörgetés Új játékos ajánlat

Próbálja ki a Vegas - bet365 oldalt az Új játékos ajánlattal. Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést a Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La játékokon.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • RB Leipzig (Mäde-Esports FIFA) - Werder Bremen (Kayman-Esports FIFA) Tipp

    Leipzig (Made) - Werder Bremen (Kayman): Kayman nyer
    1.57 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -10.83 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

bet365 Vegas: Akár 50 ingyen pörgetés Új játékos ajánlat

  • Próbálja ki a Vegas - bet365 oldalt az Új játékos ajánlattal. Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést a Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La játékokon.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Bundesliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 máj 29. 17:15
Elszalasztották az esélyt, megtört a Schalke?

Nagy a gond Gelsenkirchenben, ezt használná ki a kiesés elől menekül Bréma.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 máj 29. 16:19
SPF Előzetes hozzászólt
2020 máj 28. 15:13
Ötös oddson döntetlen?

Sima ügy batbullnak, aki remekül tippel a különböző játékokban, a Leipzig - Hertha ikszet is behúzta!

Kövesd batbullt!

Kapcsolódó cikkek