Euroliga: Egyoldalú rangadó?

Nagy Bence
2018 nov 13. 19:46
Szólj hozzá!

Kosárlabda fenerbahce Euroliga Olympiakos

A forduló rangadóját rendezik Görögországban, ahol az lesz a legnagyobb kérdés, hogy az Olympiacos feltud-e nőni a feladathoz vagy sem?

Olympiacos - Fenerbahce

Lehet kongatni vészharangokat Pireuszban? Két rangadó és két vereség. Pedig partiban voltak a CSKA-val és a Panathinaikos-szal szemben is. Az irodák még nem apellálnak arra, hogy itt a vendégek a favoritok, de a mutatott játék alapján ez lehetne az érzésünk. Akkor mégis mire fel a hazai 1.75?

Két mérkőzést játszott hazai pályán az Olympiacos, abból az egyik vereség (Milano), másik egy győzelem (Maccabi). Dobott és kapott pontok tekintetében sem fukarkodtak. Ebből az következne, hogy sok pont várható a találkozón, viszont az is igaz, hogy defenzív lepattanóknál az élmezőnybe tartoznak. Jól zárják az ellenfelek passzsávjait, szinte alig adnak gólpasszt egymásnak a riválisok, próbálják izolálni őket. 

Printezis Georgios (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A görögöknél viszont jár a labda, inkább a csapatjátékra építenek, mintsem az egyénieskedésre. Mi akkor a gond? A palánk alatti védekezés. Nincsen olyan "szörny" náluk, mint a Real Madridban Tavares. Ez meg is látszik, de a hárompontosok levédekezésében sem járnak az élen. Mi akkor a szerencséjük? Hogy a törököknek idegenben nem megy annyira. Három mérkőzést játszottak, felemás teljesítménnyel.

Anadolu elverte őket, szoros siker a Baskonia otthonában és a Zalgiris ellen is voltak gondok. Triplák tekintetében nem tartoznak az élmezőnybe, ahogyan lepattanók terén sem. A csapatjáték és a passzok viszont náluk is prioritást élveznek. Az dönthet, hogy melyik oldalon lesz egy olyan játékos, aki képes az utolsó negyedben vállára venni a csapatot. Hazaiaknál ez lehetne Spanoulis, de egyelőre még nem az igazi, vendégeknél pedig Sloukas, de ő sem. Érdemes váni az élő fogadásig, vagy amíg a görög szorzója nem megy 1.90 fölé, akkor talán már lehet bennük érték. 

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

  • A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 8. 09:40
Euroliga: Döntőnek beillő mérkőzés

Képes lehet a Real Madrid megszorongatni a CSKA csapatát? A Panathinaikos pedig a legutóbbi forduló után újra egy török csapatot szeretne legyőzni.  Olvasd tov
SPF Előzetes hozzászólt
2019 jan 31. 11:22
Euroliga: Nem egyértelmű esélyesek

Az Anadolu folytatná tovább jó sorozatát, ezzel keserítve a Panathinaikos híveket.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 jan 23. 16:48
Euroliga: Katalóniában a moszkvai sztárcsapat!

Péntek este Barcelona - CSKA Moscow rangadó, de előtte érdemes figyelni a Bayern oroszországi vendégjátékára is! Olvasd továb

Kapcsolódó cikkek