Euroliga: Pénteki pörgés

Nagy Bence
2018 okt 11. 14:45
Szólj hozzá!

Kosárlabda fenerbahce Euroliga Olympiakos

A Fenerbahce csapatára kötelező siker vár az újonc Gran Canaria ellen. Az Olympiakos Pireusz Oroszországban próbálna nyerni, de ehhez lesz egy-két szava Shvedéknek is. 

Khimki Moszkva - Olympiakos Pireusz

Tavaly a Khimki Moszkva áttört egy gátat és eljutott a legjobb nyolcig az Euroligában. Alexey Shved remekelt a szezon során, de túlságosan is rá építették a csapatot és nagyon egypólusúvá vált az orosz alakulat. A vezetőség igyekezett mélyíteni a kereten, ennek érdekében érkezett Dee Bost és Tony Crocker periméterre, velük könnyebb lesz rotálnia a keretet Bartzokas mesternek. A támadások középpontjában viszont továbbra is Shved áll majd. Rajta áll vagy bukik az offenzív játék. Palánk alatt besegít majd neki Gill és Thomas, akik jó párost alkottak a 2017-18-as szezon során is. 

Alexey Shved. Fotó: Pavel Shchegolev/Shutterstock.com

Moszkvában nem egyszerű nyerni, erre készülne a Pireusz. Elmúlt két alkalommal komoly zakóba futottak bele a görögök. A közvetlen 3-4 elit csapat után minden évben ott van az Olympiakos Pireusz is, mint titkos esélyes. Rutinos rókák alkotják a keret magját, ráadásul most már az egykori Euroliga és tavalyi EuroCup-győztes edző, David Blatt irányítja őket. Mantzaris, Printezis és Spanoulis mellett Papanikolaou is kisebb megszakításokkal évek óta a keret tagja, összeszokottságra nem lehet panasz.

Sikerült mélyíteni a csapaton, Vezenkov, Williams-Goss és Timma érkezése jót tehet nekik. A felkészülés csalóka lehet, mert a görögöknek jól sikerült, míg az oroszoknak kevésbé, de a bajnoki meccseiken épphogy a Khimki remekelt, míg a Pireusz szenvedett. Ha beindul a hazai tűzerő és Gill is képes a palánk alatt dominálni, akkor hiába a vendégek rutinja, hazai siker születhet (1.65).

Fenerbahce - Gran Canaria

A törökökkel már foglalkoztunk bővebben, így most a spanyolokra térnénk ki, akik most szerepelnek először a legrangosabb európai kupasorozatban. Ez lesz tehát a tanulóévük és pont az egyik favorittal kezdenek. Az EuroCupban pallérozódtak az elmúlt szezonokban, ez komoly ugrás lesz majd a játékoskeretnek. A Barcelona elleni bajnoki nyitány világított rá, hogy mekkora hátrányban is vannak az Euroliga csapatokkal szemben. Marcus Eriksson még nem épült fel teljesen a sérüléséből, így nincsen igazi vezére és scorere a spanyoloknak.

Kim Tillie ugyan megjárta már párszor az Euroligát (Baskonia és Olympiakos), de utóbbi két évében már csak csereként számítottak rá. Nagy kérdés lesz az is, hogy Salva Maldonado csapata hogyan viseli az ilyen jellegű kettős terhelést. Erikssont nincsen aki pótolja a pontok tekintetében, emiatt könnyedén előfordulhat egy magabiztos hazai siker (-10,5 pont: 1.78). 

5€-s kockázatmentes fogadás

Első Betfair Exchange részlegen megtett fogadásod kockázatmentes lesz, amennyiben annak értéke minimum 5€.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -10.67 %

október

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5€-s kockázatmentes fogadás

  • Első Betfair Exchange részlegen megtett fogadásod kockázatmentes lesz, amennyiben annak értéke minimum 5€.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Admin hozzászólt
Tegnap, 11:26
Euroliga: Nincsen pihenő

A CSZKA Moszkva most Izraelbe látogat, ahol a megújuló Maccabi lesz az ellenfele. Újabb magabiztos siker az oroszoktól? A keddi játéknapon még lesz egy spanyol derbi is! Olvasd tovább[/u
SPF Admin hozzászólt
2018 okt 11. 10:37
Euroliga: Csütörtök este kezdenek Hangáék


Az első játéknapon pályára lép az idei év egyik legnagyobb esélyese, a CSZKA Moszkva. Az oroszok
SPF Admin hozzászólt
2018 okt 11. 10:31
Euroliga: Nem lesz címvédés?

Elkezdődik az európai kosárszezon, aminek folytán az Euroliga idei esélyeseivel is foglalkozunk. A szokásos sztárcsapat újra felkészültek a szezonra, lássuk ez mire lehet elég! [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/euroliga-nem-lesz-cimvedes

Kapcsolódó cikkek