Egyedi lehetőségeket találhatunk a bet365-nél, a Speciális - Világ menüpont alatt, az Újévi specialitások fület lenyitva, például hogy brit pilóta nyeri a Brit Nagydíjat vagy sem!

Összesen 20 versenyző alkotja a teljes mezőnyt, közülük a legnépesebb tábort a britek adják, három pilótával: Lewis Hamilton, George Russell és Lando Norris. Közülük nyilván a Mercedes többszörös világbajnoka a legesélyesebb a győzelemre Silverstone-ban, de azért gyengébb autóik ellenére Russellék sem ügyetlen. Norris például 2021-ben négyszer is dobóra állhatott, a brit versenyen pedig negyedik helyen ért célba, a nyertes pedig Hamilton lett. Ahogy lentebb látható is, 2014 óta egy alkalmat leszámítva, mindig a Mercedes pilótája tudott nyerni, ő a legsikeresebb a nagydíj történetében, honfitársa, Jim Clark követi a listában, de ott van az élmezőnyben Nigel Mansell is.

Már a korábbi győztesek névsorából látszik, hogy a briteknek nagyon fontos a győzelem hazai pályán. Az egész Forma-1 erősen angol kötődésű, kicsit sajátjuknak is tekintik, ezért plusz motiváció amikor Silverstone-ban köröznek. 2020-ban kérdéses volt a futam megrendezése, akkor így beszélt a nagydíjról Jackie Stewart. "Katasztrófa lenne, ha nem lenne Brit Nagydíj, főleg, ha figyelembe vesszük a történelmet is. Itt indult el az egész Forma–1-es bajnokság, itt volt az első világbajnoki rangú futam. Elképesztő története van, és a futam továbbra is nagyon népszerű, rengetegen látogatják" - vélekedett a korábbi világbajnok.

Brit pilóta nyeri a 2022-es Brit Nagydíjat?

Igen - 1.72  Nem - 2.00

Az írásban közölt szorzó a bet365-től származik és ekkor volt érvényben: 2022.01.16. - 9:30

Borítókép: Fotó: Fifian Iromi/Shutterstock

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org