Junkernek további találatok kellenek a gólkirályi címhez

Foci Eliteserien Bodø/Glimt Kristiansund BK viking fk kasper junker amahl pellegrino

Furán bontották meg az Eliteserien utolsó fordulóját, így két meccset (illetve egy elmaradt mérkőzést a 29. fordulóból) szombaton rendeznek, míg a maradék hatot kedden. A hétvégére olyan meccseket próbáltak tenni, amelyek már kvázi tét nélküliek a bajnokság végkimenetelét tekintve (Molde - Sarpsborg; Bodø - Viking), azonban ez nem teljesen van így. A gólkirályi címért folytatott versenyben fej-fej mellett halad Kasper Junker (Bodø/Glimt) és Amahl Pellegrino (Kristiansund BK), miután mindketten 25 gólt szereztek eddig.

Norvégia legjobb góllövői

A bevezetőből látható, hogy bizony Junker hátrányban van Pellegrinóval szemben, mivel utóbbi három nappal később lép pályára és tudni fogja hány találat kell a címhez. A dán Junkernek tehát egy célja lehet: szombaton minél többször megzörgetni az ellenfél hálóját! A társak ebben teljesen partnerek, miután a büntetőket lőheti egy ideje Junker, illetve a bajnoki cím is már zsebben. Ettől függetlenül, a Bodø nem csak ezért fog menni, hanem az újabb három pontért is. Ha győzelemmel zárnak a Viking ellen, akkor elérik a hihetetlen kategóriának számító 81 pontot! Ez azt jelenti, hogy eddig a 29 fordulóból csak négyszer nem hagyták el győztesen a pályát. Egy olyan rekordot állíthatnak fel, ami jó ideig megdönthetetlen lesz és ezt egy olyan csapat csinálhatja, amelynek ez lesz az első bajnoki címe és ezt nem az olajmilliárdoknak köszönheti, hanem a tudatos munkának. Egyébként stílszerűen, a dán center lőtte a Bodø századik (!) bajnoki gólját az idényben az előző fordulóban a Haugesund ellen.

Forrás: sportfogadas.org

Biztosak lehetünk benne, hogy kelleni fognak a gólok Junkertől, mivel Pellegrinoék az utolsó fordulóban éppen az ellen a Haugesund ellen lépnek pályára, amelyet a Bodø a múlt héten megvert és már eléggé elengedte ezt a szezont. Ráadásul nekik a bajnokság sem teljesen lefutott, mivel a Rsoenborg három ponton belül van. Ez azt jelenti, hogyha az RBK kikap a Sandefjord otthonában, akkor egy győzelemmel a KBK biztosan előzni fog, mivel csak eggyel rosszabb a gólkülönbségük! Igen, nincsen sok esély arra, hogy a Rosenborg az utolsó banánhéjon elcsúszik majd, azonban a Kristiansund otthon nem fogja félvállról venni az utolsó fordulót, ebben biztosak lehetünk.

Képesek lesznek gólkirályt csinálni Junkerből?

Nehéz kérdés, mivel a Viking azért jóval nehezebb ellenfélnek tűnik, mint a Pellegrinóék által fogadott FKH, azonban a kiszolgáló személyzete Junkernek rendben van. A két oldalán ott lesz Solbakken és a gólpassz király Zinckernagel, míg mögötte a Saltnes - Berg - Vetlesen (Fet) trió. A támadószekcióból egyedül Victor Boniface sérült, de ez lehet, hogy nem is baj, mert az afrikai csatár szereti egyedül megoldani a dolgokat. Egyébként Junker a klub rendszeres büntető végrehajtója is, így ilyen téren is találhatunk szimpatikus fogadási opciót.

Jelenleg a fogadási kínálat elég szegényes gólszerzőre, mivel éppen most pakolták fel csak az oddsokat. Junker gólja 1.72-t fizet, ami teljesen rendben van és nagy eséllyel ez esni fog a következő órákban. Így ezért nem várnék most a fogadással, maximum elgondokoznék még a legalább két Junker gólon (3.95) vagy a büntető értékesítésén. A végére annyit, hogy aki teheti, nézze meg ezt a Bodø-t, mivel könnyen lehet, hogy mostanában nem fogunk ennyire jól játszó norvég csapatot látni!

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-12-17, 19:30

Borítókép: Jens Petter Hauge (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Tenisz visszalépés garancia

Választását nyertesként kifizetik, ha az ellenfél sérülés miatt visszalép.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bodø/Glimt - Viking Tipp

    Kasper Junker gólt szerez
    1.72 Bet365Hozzászólások 1

gavrilo14

gavrilo14

  • 2020 dec 19. 17:57

Junker gólját egészen 1.25-ig lenyomták, szóval bizakodó vagyok :D


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Gavrilo


Sziasztok! Főleg norvég és magyar foci témakörben szeretek fogadásokat kötni hétvégére, míg hétközben női teniszre. Emellett megszállott Excel-fan vagyok, ami igen hasznos tud lenni az élet számos területén. A sportfogadás inkább csak kiegészítő tevékenység számomra a meccsnézés mellett.

Tenisz visszalépés garancia

  • Választását nyertesként kifizetik, ha az ellenfél sérülés miatt visszalép.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Skandináv foci 2020

SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 19. 21:43
SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 19. 21:27
Történelmi siker előtt áll a KBK

Egy győzelemmel esélyt teremtenek maguknak a nemzetközi kupára. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 17. 19:46

Kapcsolódó cikkek