LaLiga: Baszkföldre látogat a Sevilla

Bence
1 tipp
2018 nov 1. 13:46
Szólj hozzá!

Foci Atlético Madrid Sevilla FC LaLiga

Az Atlético Madrid védelme már nem a régi, Simeone igyekszik a támadófoci irányába menekülni, kevesebb sikerrel. Leganes Pellegrino alatt egy ultra defenzív csapattá vált, ellenük bizonyíthat Cholo!

Leganes - Atlético Madrid

Sikerült kicsit feledtetnie a dortmundi égést Simeonénak. Ott bizony csúnyán lemeccselte őt Lucien Favre. Jövőhéten visszavágó, jó eséllyel a csoport első helye elúszott, de a továbbjutás megvan. Lehet koncentrálni a bajnokságra, ahol a Barca-ölő Leganes lesz az ellenfél. Az a Leganes, ahol Mauricio Pellegrino a szakvezető. Egyelőre pont azt hozza a Leganes, ami Pellegrinótól az eddigi edzői teljesítménye alapján elvárható: agresszív, sok szabálytalanságra épülő fizikális játék, ahol elsősorban a légtérben nyernek párbajokat a játékosai. Teljesen átadják a kezdeményezést az ellenfélnek, nincsenek egyénieskedések a pályán. Beérik az egy ponttal is. 

Thomas Lemar (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Ebből profitálhatnak a vendégek. Az Atlético is átalakul, Simeone megpróbálkozik a támadófocival is, mivel teljesen tisztában van vele, hogy Gabi távozásával és a folyamatos kisebb sérülésekkel (most épp Giménez van a maródiak listáján) nem tud stabil hátsó alakzatot pályára küldeni. Diego Godín árnyéka önmagának, Savic nem alkalmas a vezér szerepre a védelemre. Oblak hiába a világ egyik legjobbja a posztján, csodákra ő sem mindig képes.

A Leganes otthonában viszont bátran támadhat a Tico, mert elől impotens Pellegrino csapata. Ezt már Angliában is megszokhattuk tőle, itt sem változott a helyzet. A vendég siker ilyen szorzón megéri! A meccs érdekessége, hogy hiába honfitársak és nagyjából egy korosztály Simeone és Pellegrino, mégis alig játszottak együtt. Mikor Pellegrino bekerült a Vélez ifi akadémiájára, akkor Simeone már a nagy csapattal volt, aztán mire felkerült Pellegrino, addigra Simeone már eligazolt (pont azon a nyáron). Válogatottnál pedig Simeone volt a vezér, Pellegrino pedig csak epizódszereplő. 

Real Sociedad - Sevilla

Voltak kisebb hullámvölgyek, de a Sevilla kezd egyre jobban beérni. Pablo Machín munkája eredményekben is kezd megmutatkozni, vállalható volt a Camp Nou-ban elszenvedett vereség is. Kupát lazán vették, főleg a B-csapat játszott, tartalékoltak a hétvégére. Simone Kjaer kiesése a védelemből kisebb problémát okozott, de eddig megoldották, viszont így borítékolható egy Sociedad találat (1.57). André Silva is kisebb sérüléssel bajlódik, de elvileg pályára tud lépni. Az ő hatékonyságára nagy szükség van a kapu előtt. A baszk védelemnek problémát okozhat a szélekről beinduló sevillai játékosok, akik a védelem mögé üres területre bejátszott labdákra sprintelnek. Ezzel sok csapat nem tudott mit kezdeni, ez lehet a Sociedad veszte is (Sevilla DNB: 1.79).

Borítókép: Tomas Vaclik (Fotó: jose.breton / Shutterstock.com)

480 millió forintos pénzeső az Unibet Kaszinóban

Játssz a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikével és 24 héten át összesen 480 millió Ft nyereményalapból viheted haza a téged megillető részt.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • LaLiga Tipp

    Atlético Madrid győzelem
    1.70 10BetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -10.83 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

480 millió forintos pénzeső az Unibet Kaszinóban

  • Játssz a promócióban szereplő nyerőgépek valamelyikével és 24 héten át összesen 480 millió Ft nyereményalapból viheted haza a téged megillető részt.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

csabax hozzászólt
2019 máj 21. 15:38
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ennél a Bale-sztorinál is az lesz, ami már sok egyéb másik helyen is van. Azaz: nem elegendő valaminek lenni, hanem annak is kell látszani.
Pozzato hozzászólt
2019 máj 21. 11:27
Gareth Bale.. Látom szinte minden felületen, hogy mikor kivel boronálják össze, mekkora egy szar igazolás volt, sérülékeny, nem tudott beilleszkedni, nem érte meg a pénzét.

Egy olyan játékosról beszélünk, aki eltűrte Cristiano Ronaldo árnyékát, csereként is rendre megállta a helyét, illetve Zidane-féle mellőzést is. A Real Madrid szerintem óriási hibát követ el, mikor e
zsivany20 hozzászólt
2019 máj 21. 09:05
Biztos rekordot akart beállítani Zizou...  ;D összehozta a valaha volt legnagyobb különbséget a Barca és a Real között: 19 pont! Ezzel két ponttal alulmúlta a saját maga által tavaly beállított 17 pontos hátrányt! #történelem

Fejlődés is tapasztalható azonban a kupában, idén ugyanis legalább nem egy Leganes ejtette ki őket a Copa del Rey-ből, ha

Kapcsolódó cikkek