Ligue 1: Kedden is rúgják a bőrt!

Nagy Bence
2018 dec 2. 15:06
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Montpellier Lille OSC

Kedd este elválik, hogy a Lille megingása tényleg csak rövidebb ideig tartott vagy a klub szép fokozatosan visszaesik a középmezőnybe a kiváló rajt után. A Montpellier otthonában kéne bizonyítaniuk, nem lesz egyszerű!

Montpellier - Lille

Ellentétes utat járt be a két csapat hétvégén. Míg a Montpellier hátrányból állt fel az utolsó negyedórában, addig a Lille hazai pályán bukta el az utolsó öt percben a három pontot a Lyon ellenében. Ezzel már négy meccse nyeretlenek, míg a hazaiak gyorsan reagáltak két botlásukra a Monaco elleni sikerrel. Ami feltűnő, hogy a vendégek fegyelmezetlenek, nincsen olyan összhang, mint a Montpelliernél. Lehetne ezt a fiatalságra fogni, de felesleges, mert más dolog is lehet a háttérben. A jó rajt után elfogyott a lendület a vendégeknél, de nem temetnénk őket. Azért a négy pontvesztésből három komoly riválissal szemben történt úgy, hogy nem játszottak alárendelt szerepet, mindössze elfogyott a szerencséjük (ahogyan a videóban látható Der Zakariannak is a 80-as évek végén, mikor Eric Cantona szállt bele).

Ha már szóba került Michel Der Zakarian, akkor érdemes kiemelni, mennyit fejlődött a Montpellier az örmény tréner vezetése alatt. Régebben egy ilyen mérkőzést, mint amit szombaton nyertek a Monacóval szemben, elbuktak volna. A klub vezetését dicséri, hogy mennyire tudatosan rakták össze ezt a csapatot. Delort mellé kiválóan illik előre Laborde, ketten együtt 14 gólt lőttek, mindezt teszik meccsenként átlagban 5,4 kapura lövésből (egy gól tehát minden mérkőzésen várható tőlük). Minden azon múlik majd, hogy a védekezést melyik csapat rakja majd jobban össze. Ez inkább a hazaiaktól várható, ők hátul stabilabbak. Érdemes meghúzni egy hazai DNB-t (újból), még eléggé jó szorzón fogható. 

Nice - Angers

Ezt a találkozót élő fogadásra találták ki. Az előzetes oddsok alapján sok fantázia nincsen a hazai sikerben, pedig a Nice jó formában van, de 1.95-ért nem éri meg rájuk fogadni. A nizzai klub a második játékrészben remekel, fizikálisan alaposan felkészítették a játékosokat. Vieirától ez is el is várható, tudván, hogy játékosként nagy hangsúlyt fektetett a jó állóképességre. A hazaiak nagy valószínűséggel a 3-5-2-es felállás mellett teszik le a voksukat, első félidőben még óvatosabb játék várható mindkét csapattól. Idegenben az Angers kontrákra rendezkedik be, első játékrészek alkalmával Bahoken révén próbálnak párat végig vinni, építve a támadó gyorsaságára (ebből idén már két gól is született). Ha az első játékrészt lehozza egy 0-0-val a Nice, akkor jöhet a második félidős hazai tipp!

Európai labdarúgás bónusz

Nyerjen akár 100%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -41.38 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai labdarúgás bónusz

  • Nyerjen akár 100%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 22:46
Ligue 1: Minimális üzemmódban

A PSG-re elméletben egy könnyed ujjgyakorlat vár, de mit mutat a gyakorlat? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 14:24
Ligue 1: Erőre kaptak

Pályán a Monaco, a Marseille és a Nice is szombaton! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 10. 11:17
Ligue 1: Minden pont számít!

A Monaco pontokért megy a Montpellier otthonában, hogy elkerüljenek a kiesőzónából, míg a Lille és a Lyon tovább folytatja a versenyfutást a második helyért.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek