Alapvetően jól szokott sikerülni a futballősz minden Guardiola-csapatnak, de a mostani az nagyon hasít, köszönhetően Erling Haaland érkezésének, aki megköszön minden passzt, és gólt szerez belőlük!

Haaland játszott 45 percet a Koppenhága ellen a BL-ben szerdán, szerzett két gólt. Előtte hétvégén a manchesteri derbin háromszor volt eredményes és adott két gólpasszt is. Guardiola szerint abban tökéletes a norvég támadó, hogyan kell jól helyezkedni, illetve nyilván hatékony is befejezésben. "Soha életemben nem láttam hozzá hasonlót, a második góljánál csak nevettem, hogy ismét jókor volt jó helyen. Mindig a megfelelő helyen van, mindig berúgja a helyzeteit, öröm együtt játszani vele. Az egyik gól után épp mentem vissza, amikor az ellenfél kapusa odaszólt nekem és azt mondta, ez a srác egyszerűen nem ember” - nyilatkozta a hétközi BL-meccs után Jack Grealish norvég csapattársáról.

Pep Gaurdiola. Fotó: Oleksandr Osipov/Shutterstock

Az a helyzet, hogy a Southampton ellen nagyon tud ülni a sokat birtoklós, letámadós stílus, egyből be is ugranak nagyon nagy arányú vereségeik. Az egyértelmű, hogy a City nagy formában van, és az is, hogy a Soton épp rossz formában van. Volt egy-egy jó eredményük, de az utóbbi meccseken visszaestek, gólt is alig szereztek. Che Adams nem sok vizet zavar augusztus óta, a mögötte játszó Elyounoussi - Airbo - Armstrong hármas pedig nem tud fajsúlyos középpályát teremteni, maradnak a kontrák, de ugye ahhoz nagy hatékonyság kellene, hogy azzal bármit elérjenek a City ellen. Azt gondolom ezúttal is érdemes Haaland gólokra és nagy arányú hendikre menni!

október 08., szombat

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org