Az első osztályú csapatok pozitívan készülhetnek az NB1 13. fordulójára. Mindezt azért, mert mindegyikük sikerrel vette a hétközi Magyar Kupa akadályt és már a legjobb 32 között vannak. Izgalmasnak ígérkeznek a szombati meccsek, kiemelt figyelmet kap az örökrangadó. Rendeznek hatpontos kiesési csatát is, de mi a Kisvárda és a Vidi meccsén bukkantunk az értékes szorzókra.

Kisvárda - Honvéd

Múlt vasárnap szinte csodát tett a Kisvárda (4.60) azzal, hogy az egyik pontot megszerezte a Vidi ellen. Nem tudni, hogy a Várkerti Vitézek bojkottja (akik az utóbbi meccseken látott lélektelen játék miatt az első 20 percben nem szurkoltak) vagy pedig az ellenfél miatt hajtottak jobban a játékosokat, de ez az eredményben is megmutatkozott. A lelkesedés jól látszott a brazil Sassán, aki a bal szélen cseleivel többször megkavarta a Vidi védelmét, és egy parádés csuka fejest gólt is szerzett. A hozzáállást jól mutatja az is, hogy az EL csoportkörös csapat ellen a párharcok 52%-át nyerték meg. A megszerzett ponttal már három egységre távolodtak a kieső zónától, ami bár nem adhat megnyugvást, de segíthet, hogy hétvégén is felszabadult és motivált maradjon a társaság. A szerdai kupameccsen szintén nagy kedvvel és eredményes játékkal magabiztosan jutottak túl a harmadosztályú Gyöngyösön (0-4).

Honvéd (1.83) sem utazott messzire a kupában, a Jászberény a "hírös város"-ban fogadta őket. Ngog már az ötödik percben megszerezte a vezetést, de mégse lett kiütés a vége, maradt az 1-0. Supkáék egy hete Szombathelyen vizitáltak, és egy kiegyenlített meccsen az utolsó percekben egy pontrúgásból szerzett fejessel szinte a semmiből nyertek. Nincsenek tehát top formában, és bár az odavágón a Bozsik Stadionban az akkor még történelme második első osztályú meccsét játszó várdaiak kaptak egy négyest, de ez most egy másik találkozó lesz. A szorzókat vizsgálva úgy érezzük, hogy az 1X-ben lehet érték (2.00).

Paks - Vidi

A Paks (4.00) legnagyobb fegyvere, hogy szereti elrontani az ellenfél játékát. Különösen szeret borsot törni a nagyobb csapatok orra alá. Ennek ellenére meglepő adat, hogy az idei szezonban a Fradi és a Vidi utána a harmadik legtöbb gólt szerezte a Csertői csapat: 19-et, ugyanannyit mint a Mezőkövesd. A támadások hatékony befejezésében leginkább jeleskedik a 23 éves Hahn János. Az eddig szerzett hat góljával holf versenyben vezeti a góllövő listát (Daniloval, Lanzafaméval és Molnár Gáborral). Nem véletlen tehát, hogy Rossi figyelmét is felkeltette a saját nevelésű támadó, aki ha még egyszer betalál, akkor beállítja a három évvel ezelőtti NB1-es gólcsúcsát. Nemcsak a bajnokságban eredményes, hanem kupában is. A szerdai kupameccsen is az ő gólja kellett a továbbjutáshoz. Történt ugyanis a Csákvár ellen, hogy az első félidőben a másodosztályú csapat szerzett vezetést, a szünet után azonban rákapcsolt a Paks, és a nyomás gólokká érett. Előbb a csereként beállt Remili egalizált, majd Hahn állította be a végeredményt.

Az atomvárosi csapat az idei szezonban a lassan elkészülő stadionjukban még veretlen, így nem lesz könnyű dolga a Vidinek (1.95) sem. A fehérváriak a Váccal találkoztak az MK szerdai körében. Emlékezhetünk, hogy az előző kiírásban az egykori NB1-es bajnok csapat ellen estek ki. Kétszer nem lépett Nikolic ugyanabba a folyóba és most magabiztosan nyertek. Több helyen változtatott a kezdő csapaton a szerb mester, és mi sem bizonyítja a beugrók motiváltságát, mint hogy a bajnoki és EL meccseken is méltatlanul mellőzött Hangya gólt szerzett. A bajnokságra visszatérve már többet botlott a Vidi, mint kellett volna, így jelenleg csak az ötödik helyen áll. Az igazsághoz tartozik, hogy van még egy elmaradt meccset az UTE ellen, de a vesztett pontokat tekintve is csak a harmadik. Hiába a két csapat egymás elleni kiegyensúlyozottsága (5-5 Paksi siker és döntetlen mellett 7 Vidi győzelem született), a Vidinek csak a három pont az elfogadható. Az eddigi gyengébb szereplésnek köszönhetően olyan szorzót kínálnak győzelmükre, amiben már van érték. (Vidi -0,5 AH 2.00)

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2018. 11. 01. 23:00 CET

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Kisvárda - Honvéd, 1X
    2.00 Bet365
  • Paksi - Vidi, Vidi -0,5 AH
    2.00 Bet365