Elérkezett a tavasz, s ezzel a magyar élvonalbeli bajnokság soron következő 23. fordulója. A két bajnokaspiráns, azaz az FTC és a Vidi a Diósgyőr és a Kisvárda személyében verhető ellenfelet fogadnak, míg a többi mérkőzésen már jóval nehezebbnek tűnik előzetes jóslatokba bocsátkozni! Aktuális forduló-beharangozónkban két olyan összecsapást választottunk, ahol a papíron gyengébb ellenfelektől várunk olyan produkciót, amely szembemegy a bukik előzetes várakozásaival. Reméljük a DreamTeam ezúttal is túljár az "oddshuszárok'" eszén!

A közelmúlt a kék-fehérek mellett szól

Nagy menetelésben találjuk az Újpestet (1.80), ha szétnézünk a IV. kerületiek háza táján. Nebojsa Vignjevic fiai immáron november vége óta veretlenek a bajnokságban! Ennek következtében jelenleg a nemzetközi kupaszereplést érő harmadik helyen tanyáznak! Az alapjáraton defenzívnek mondható, underes lila-fehéreknél a legutóbbi fordulóban kiszakadt a gólzsák a Diósgyőr ellen. Hazai környezetben átgázoltak Fernando nyolc mérkőzés óta veretlen miskolci legénységén (5:0). Korábbi előzeteseinkben már feltettük a kérdés, hogy vajon ki az, aki ebben az Újpestben gólt, gólokat tud lőni, hát most Nwobodo, Nagy, Zsótér, Novothny és Burekovic és megtalálta a góllövő cipőjét. Nagy szüksége lesz a csapatnak, hogy valamelyikük azt a bizonyos stoplist szombaton is felvegye, hiszen igazi mumus érkezik a Szusza Ferenc stadion gyepszőnyegére!

Novothny Soma (lila-fehérben) múlt héten betalált a Diósgyőr kapujába! (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

A nem kívánatos ellenfél nem más, mint az MTK csapata. Feczkó Tamás fiai az utóbbi időben nehezen kapják el a fonalat. Elég sokszor maradnak mostanság alul, s a korábban dobogó közelben helyezkedő együttes egyre inkább leszakadozik az élmezőnytől, s egyre sűrűbben kell hátrafelé pislogniuk, mintsem előre. Legutóbb idegenben szoros mérkőzésen a Honvéddal szemben maradtak alul (1:2). Véleményünk szerint nem olyan rossz ez a csapat, mint azt ahogy az utóbbi idők eredményei sugallják. Több rutinos player alkotja főként a támadószekciót - Bognár, Lencse, Kanta, és igen, Torghelle Sanyi -, a legnagyobb gondok inkább a védelemmel vannak. Nemrég a Vidi elleni meccs során elhangzott, hogy az MTK meccsein nagyjából hármas gólátlag mutatható ki a szezonban. Rúgják is őket, de kapják is. Ebből kiindulva kérdés, hogy vajon az Újpest átmenti-e előző heti formáját erre a mérkőzésre is, mert akkor garantált lehet a 2.5 overünk (2.00), és a mindkét csapat gól lő opció is (1.83)! Ami óvatosságra sarkallhat minket ezen a téren, hogy az MTK az utóbbi időben rendre túljár a lila-fehérek eszén. Idei szezonban mindkétszer a Hungária körútiak örülhettek (0:2, 0:1), ráadásul az UTE még csak gólt sem tudott lőni! Ebből kiindulva kissé túlzónak tűnik a bukik által a vendégsikerre kiadott szorzó (4.50). Bátrabbak akár megfontolhatják dupla esélyben az X2 verziót (2.05), óvatosabbak pedig az ázsiai piacon az MTK hendikepes sikerét ajánljuk +1.0-lás határon (1.50).

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat


Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Lendületet adhat a kupasiker?

Mind a Puskás Akadémia (2.50), mind pedig a Debrecen csapata hétközi meccset lejátszva várja szombati egymás elleni ütközetüket. A két csapat közül egyértelműen a felcsútiak értek el nagyobb bravúrt, hiszen hátrányból felállva búcsúztatták a Paks gárdáját, míg a DVSC-nek az NBIII-as Ajkával gyűlt meg a baja. Nagy talány, hogy vajon mennyire sikerült rotálnia a keretét Herczeg Andrásnak és Radoki Jánosnak. A bajnokságban jelenleg ott tartunk, hogy a Loki a dobogóért harcol, míg a Puskás alatt elkezdett forrósodni a talaj, hiszen a kiesés ellen őrült versenyfutást vívó Diósgyőr és Kisvárda pontszámban beérte a Fejér megyeieket! Így elsősorban a Puskás az, akinek hazai pályán mennie kell a jó eredményért, pláne, hogy a közvetlen riválisokra bitang nehéz túra vár az éllovasok otthonában. Amennyiben a Debrecen ellen győzni tudnának, fennáll a pillanatnyi fellélegzés lehetősége.

Herczeg András együttese rapszodikus teljesítményt nyújt a szezonban! (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

A Debrecen (2.75) felemás produktumot nyújt a szezonban. Emlékezetes meccsen megverik otthon a Fradit (2:1), majd kikapnak ugyanilyen arányban a kissé színtelen focit játszó Pakstól (2:1). Nem mellesleg az Ajka ellen is meggyűlt a bajuk, annak ellenére, hogy bizonyára nem a legerősebb kezdő 11 lépett pályára a Nagyerdei stadionban (1:1). Ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy Felcsútra milyen formában érkeznek. Annyi bizonyos, hogy kupameccset követő hosszú utazás aligha kedvez nekik. A Felcsútnál pedig a Paks elleni kupasiker komoly lendületet adhat. Hihetetlen továbbra is, hogy az egyik legdrágább kerettel rendelkező együttes idén is a kiesés ellen menekül. Talán itt mutatkozik meg igazán, hogy zsoldosjátékosok vannak a keretben, akik semmilyen módon nem kötődnek egy hagyományok nélküli, erősen politikával átitatott klubhoz.  Mivel a a kimenetelek és a hendikepek terén a szorzókban igazán érték nincs, így talán a gólok piacán lehet keresnivalónk. A Puskás otthon kaparni fog, míg a Debrecenben is ott van a lehetőség a találatok terén. Rizikós fogadás ugyan, de elgondolkodtató a 2.5 overre adott szorzó (2.25).

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 fogadóiroda kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2019. 03. 01. 13:30 CET

Borítókép: Balázs Benjamin. Fotó: Laszlo Szirtesi/Shutterstock.com

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • NB1 Tipp

    Újpest - MTK (MTK +1.0 hendikep)
    1.50 Bet365