Az angol Joe Cullen a 20. csoport esélyesének számít a PDC Home Tour sorozatban. Érvényesíti a papírformát, esetleg megtréfálja őt a hollandok helycseréje?

Holland csere

A mindössze 24 éves Jeffrey de Zwaan (világranglista 20.) visszamondta az indulást a PDC Home Tour versenyén, mert meg kell műteni a vállát. Elvileg régóta húzódik a dolog, helyére Jermaine Wattimena (világranglista 23.) ugrik be. Joe Cullen számára ez által nem lett könnyebb a csoport, hiszen Wattimena tavaly a UK Openen jutott negyeddöntőbe, illetve tavalyi szezonban többször eljutott a negyeddöntőkig a Players Championship állomásokon, reális esélye van a győzelemre ezen a meccsen is (2.00)! Egymás elleni meccseik a holland fölényét mutatják. Egyetlen Cullen győzelem is szoros mérkőzést hozott. 

Joe Cullen tavaly újból versenyt nyert (European Tour 11. állomása), Michael van Gerwent győzte le a döntőben. Idén kétszer is negyeddöntőig jutott a Players Championship állomásokon, utóbbi hetekben mutatott gyengébb formát, de ebben semmi meglepetés. Cullen - ha lendületben van - egész szépen dobálja a maximális értékeket, nem hiába favorit a holland ellen (1.80).

Ugyanakkor az irodák szoros mérkőzést várnak, ami elsősorban Wattimena teljesítményének tudható be. Nehéz volt idén "nagyon" megverni őt, ezért teljesen reális a 7,5 leg feletti opciónak a szorzója (1.66). Mi azonban kockáztatunk, Wattimena győzelmére fogadunk. A Players Championship 7. állomásán (március közepén), Gerwen ellen 100-as átlagra volt képes, míg Cullen azon a tornán első körben csúfos vereségbe szaladt bele, mindezt 85-ös átlag mellett, de az azt követő versenyen sem remekelt. 

Borítókép: PDC Home Tour főoldali

Labdarúgás gyűjtő bónusz

Most még több bajnokságra és a Mindkét csapat szerez gólt piacra is érvényes.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Cullen, Joe - Wattimena, Jermaine Tipp

    Cullen - Wattimena: Wattimena nyer
    2.00 Bet365