Továbbjutott az Európa Liga csoportkörében a Manchester United és a Real Sociedad is, mely két csapat az utolsó körben egymással csap össze, a spanyolok otthonában.

Játékpercek tekintetében az helyzet, hogy Cristiano Ronaldo nagyjából ugyanannyi időt töltött a pályán a bajnokságban, mint az Európa Ligában. Előbbi esetében ez 430 percet jelent, míg utóbbinál 441-et, közel sem olyan mennyiség, amihez az ő esetében hozzá lehetünk szokva. Mindenesetre ebből kell okoskodni, és az látszik, hogy az EL-ben jobban megy neki, két gólja van, és sokkal több kapura lövése, mint a Premier League meccseken. Ehhez persze kellenek az ellenfelek, melyek ellen a Manchester United is sokkal nyíltabban tud játszani, és Ronaldónak nem kell annyit hátralépnie labdákért, mint mondjuk ahogy azt a West Ham ellen tette a hétvégén.

Cristiano Ronaldo (Fotó: Christian Bertrand/Shutterstock.com)

A játékstílusok közötti különbözőséget Ronaldo más mutatóin is felfedezhetjük, az EL-ben sokkal többet passzol és kevesebbet fejel. Tehát nincs annyi hosszú átadás vagy épp beadás, amihez fejelnie kellene, nagy kérdés persze, hogy a Real Sociedad ellen mit lehet majd játszani az angoloknak. A legutóbbi találkozásukkor a Manchester United dominált, többet volt nála a labda, tehát mondjuk úgy, jött az EL-stílus, de az eredményesség a Sociedadra volt inkább jellemző, és megnyerte a mérkőzést 1:0-ra. A találkozó ezúttal tét nélküli lesz, hiszen mindkét fél továbbjutott, és az első helynek nincs jelentősége, ezért talán több lehetősége lesz Ronaldónak, akiben buzoghat a bizonyítási vágy, ezért a góljára tippelek.

november 03., csütörtök

  • Real Sociedad - Manchester United Tipp

    Cristiano Ronaldo gólt szerez
    Bet365
    2.20

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés