Serie A: Juventus - Roma a fa alá

Nagy Bence
2018 dec 19. 19:54
Szólj hozzá!

Foci serie a as roma cristiano ronaldo Juventus FC

A Juventus tovább növelheti előnyét a riválisokkal szemben, szombaton a Roma lehet az áldozat, akik eddig felemást idényt tudhatnak maguk mögött. 

Juventus - Roma

A Roma a nyári változtatások után ingadozó formát mutat. Mivel már a tavalyi védekező mentalitás a múlté - több fontos középpályásuk is távozott -, ezért Di Francescónak is változtatni kellett. A támadó felfogás viszont annyira nem fekszik nekik. Gólokban nincsen hiány a mérkőzéseiken, de kis túlzással mindenkitől képesek gólt kapni. 

A Juventus ellenben fokozatosan fejlődik, Cristiano Ronaldo egyre jobban beépül a csapatba, amivel óriási távlatok nyílnak meg a támadójáték szempontjából a torinóiak előtt. Igaz, sok esetben még nincsen meg az összhang a portugál és Dybala között, de az érződik, hogy ez már egy jóval veszélyesebb Juventus, mint a tavalyi. 

Cristiano Ronaldo (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

Olaszországban emiatt nincs is riválisuk, gyakorlatilag féltávhoz közeledve már biztossá vált a bajnoki címük. Ettől függetlenül azért fel kell készülniük egy Roma elleni mérkőzésre is. A szokásos 4-3-3-as felállás várható tőlük, ami védekezés során 4-4-2-re módosul, két egymáshoz közel helyezkedő védelmi vonallal. Az ellenfél támadásait többféle módon is képesek megakadályozni, ezekből az egyik az Interrel szemben alkalmazott letámadás, melynél mindenkinek megvolt az embere, akit fognia kellett. 

Támadásban is többféle variáció van, nehéz lesz a vendégeknek felkészülnie ezekből. Az egyik, egy rombusz középpálya, ahol Dybala a csúcspont, míg elől a két szélről a résekbe futó Ronaldo - Mandzukic páros helyzetbe hozása a cél. A Roma védelme instabil, nehéz lesz lekövetniük a két klasszis támadó beindulásait, ami Ronaldo egyik specialitása. A középpálya viszont olykor a kreativitás hiányát mutatja, de még így is vállalható lehet egy sok gólt hozó találkozó. 

Borítókép: Paulo Dybala (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

Parlay bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 33.38 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Parlay bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Kapcsolódó cikkek