Pontokat veszített a Manchester City, ezért az utolsó forduló előtt, akár egy pontos távolságra is visszamehet a Liverpool, a bajnoki címért folytatott harcban. Ehhez nyerni kell a Southampton otthonában!

2021-ben háromszor is találkozott egymással a Liverpool és Southampton, kétszer nyert Jürgen Klopp csapata, egyszer pedig Ralph Hasenhüttl együttese győzedelmeskedett. Sokat jelenthet a felkészülési idő, melyből sokkal több állt rendelkezésre a hazai együttesnek, hiszen május 7-én játszottak utoljára, míg a vendégek meccseltek 7-én, 10-én és 14-én is, ráadásul utóbbi összecsapás egy kupadöntő volt. Taktikailag azért nem gondolnám nagy előnynek, mert a Liverpool akármi is volt az elmúlt napokban, a saját játékára fog törekedni, miközben a Southampton nyilván alárendelt szerepben küzdhet a meglepetésért. Hiányzók és pihentetésre szánt padoztatások inkább a Poolnál lesznek, de még ezt sem gondolnám jelentős tényezőnek.

Komoly hiányzó is lehet a Liverpoolnál, támadó oldalon, például Mohamed Salah vagy épp Fabinho, de nézzük ezt mélyebben. A helyettük pályára kerülő játékosokban nem lesz bizonyítási vágy, hogy esetlegesen a BL-döntőn számítson rájuk Klopp, akár kiegészítő emberként? Bennem ez biztosan dolgozna, mint motiváció, ezért nem látok igazán sok esélyt arra, hogy góltalan maradna a bajnoki címért küzdő vendég klub. Eközben pedig a védelem simán mattolható lesz, összességében egy oda-vissza gólkapós-rúgós, overes találkozót várok. Lehet benézem, és neked lesz igazad, aki azt írná kommentben a cikk alá, hogy meglepetés lesz, vagy nyer a Liverpool, de szűken.

Mindkét csapat szerez gólt - 1.62  Nem szerez mindkét csapat gólt - 2.23

május 17., kedd

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org