Ha nem tudod, nem vagy trendi. Nem tudod, mi a divatos manapság. Pedig az Unibetnél még fogadhatsz is a 17 éves énekesre, akinek egyébként a teljesen neve Billie Eilish Pirate Baird O'Connell. Szülei úgy érezték, kell ez a hosszúságú név, pedig nem is brazilok, inkább ír és skót felmenőik vannak.

Imádják a magyarok is

Közétette a Spotify a magyarországi 2019-es statisztikáit, és azokból kiderül, hogy a második leghallgatottabb előadó idén Billie Eilish volt, csak Post Malone előzte meg. Annyira népszerű nálunk a kishölgy, hogy már Facebook-esemény is készült azért, hogy jövőre Magyarországon is fellépjen valamelyik fesztiválon. Ezt jelenleg több mint 30 ezer ember szeretné! Weboldalunknak 22 ezer regisztrált felhasználója van, szóval még nálunk is többen akarják látni az amerikai énekesnőt.

Nem szeret átlagos lenni

A bulvárlapoknak tökéletes alany, hiszen extrém külsővel jelenik meg többnyire, amit ha megváltoztat, máris születnek a cikkek. Nyilván nem véletlen a megjelenése, valahogy ki kell emelkedni a tonnányi előadó közül, ezt ő maga is kifejtette már korábban. "Mindig a komfortzónámon kívül próbálok öltözni. Szeretek úgy kinézni, hogy ha egy emberekkel teli szobában lennék, tele átlagos ruhákat hordó arcokkal, akkor azt gondolhassam, hogy mindenki engem néz” - mondta Billie.

Egyik száma a szigórúan kis betűs bad guy. Ismerős lesz, ha autózás közben rádiót hallgatsz.

Szomorú pop, egyedi képi világgal

A feltűnőség nem csak az öltözködésében, hanem a klipjeiben is visszaköszön. Egészen speciális dolgokat lehet látni, xanny című számában például az történik, hogy miközben ő ülve énekel, benyúlnak kezek, és elnyomnak egy csikket az arcán. Sokan gondolják úgy, hogy a mai fiatal generáció hajlamos a depresszióra, és ezt nagy kanállal adagolja nekik Billie. Kimaxolja számukra a szomorúságot, szerelmi csalódásokat. "A világ egy szar hely, ezért ilyenek a számaim. Sztárnak lenni meg teljes szívás" - nyilatkozta egyszer, közben persze azért fürdőzik a sikerben.

Ha fogadnál rá, itt az idő!

Az Unibetnél fogadhatunk Grammy-díjakra, például az év dalára, az év albumára vagy épp a legjobb új művészre. Ez utóbbi kategóriában nagy esélyes Billie, ugyanis 1.42-ért kínálják sikerét. Kihívói között van Lil Nas X, aki internetes személyiségként kezdte. Ez azt jelenti, hogy mindennel próbálkozott a neten, amivel csak lehet. Gyártott vicces videókat Vine-ra, de közben csinált egy nagyon sikeres Nicki Minaj-rajongói oldalt twitteren, aztán rapper lett, és felkapták. Illetve ott van még a kínálatban Lizzo is, aki Billie Eilish egyfajta ellenpólusaként, vidám és motiváló is próbál lenni dalaiban. Mekkora szemétség már ez tőle, hiszen a világ szar!

Grammy - Legjobb új művész

A teljes kínálatot az Egyéb - nem sport kategóriában találod az Unibetnél!

Borítókép: Billie Eilish. Fotó: manmenArt / Shutterstock.com

NBA korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 20 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljük.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org