Nem segít itt már semmi ezen az Arsenalon, csak a piócás ember!

Fejben széthullottak

Újabb vereséget szenvedtek az Ágyúsok a hétközi fordulóban, ezúttal a Brightonnal nem bírtak. 1977 márciusa óta nem volt példa rá, hogy 9 mérkőzésen keresztül ne nyerjenek. Október végén legyőzték a Guimaraest, azóta pedig 6 döntetlen és 3 vereség a mérleg. Menesztették is Emery-t, aki a folyamatos taktikai változtatásokkal, kezdők keverésével elérte azt, hogy már a focisták sem tudják merre van az előre. "A játékosoknak nincs önbizalmuk, az első játékrészben nem merték elkérni a labdát, nem is igazán mozogtak, csak álltak egy helyben" - értékelt a jelenlegi vezetőedző, Freddie Ljungberg. Ezt megerősítette Héctor Bellerín is, aki teljesen tanácstalan. Szerinte nekik rengeteg lehetőség kell az egy gólhoz, míg az ellenfél akár egyből is betalál.

Mesut Özil. Fotó: Mitch Gunn/Shutterstock.com

Gödör van a másik oldalon is

Nincs jobb helyzetben a West Ham sem, mely a Chelsea otthonában aratott győzelme után újra visszatért a vereség útjára. Pedig biztosra ment Manuel Pellegrini, ugyanazt a kezdőt küldte a pályára, ami verte a Chelsea-t, és ugyanazt a felállást is vetette be. 20 perc elég is volt hozzá, hogy ez a terv dugába dőljön. Minden játékos teljesítménye visszaesett, kivéve talán Andersont és Rice-t. Előbbi cselei ültek, szerelt is, és a játék szervezéséből sok pontos passzal vette ki a részét, mellette pedig még Rice mutatott némi életjelet, kapura lövésekkel, és labdaszerzésekkel. Az ő játékuk, különösen Andersoné, azért bizakodásra adhat okot az Arsenal ellen, illletve az is, hogy ebben a szezonban, amikor a West Ham nyerni tudott, mindig elvesztette a labdabirtoklást. Ez az Arsenal ellen könnyen összehozható.

Túl mély a víz még neki?

Azt gondolom, hogy túl korai volt ez a feladat még Fredrik Ljungbergnek, és nem biztos, hogy jót tesz az edzői karrierjének, ha túl sokáig vezet egy ennyire mélyen lévő Arsenalt. A másik oldalon egy rutinosabb mester is problémákkal küzd, de ez a meccs most nyerhető lenne számukra. Erre 3.40-es szorzót kínálnak, de lehet inkább maradnék a dupla esély 1X-nél 1.82-ért. Összességében nem tennék nagy pénzt erre meccsre, mert kifejezetten rossz formában vannak a csapatok, és emellett még nagyon hektikusak is, egyszer azt hiszed összeszedték magukat, aztán érthetetlenül visszaesnek.

Karácsonyi adományozás idén is! Részletek ITT!

Borítókép: Pierre-Emerick Aubameyang gólöröme (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org