Nem segít itt már semmi ezen az Arsenalon, csak a piócás ember!

Fejben széthullottak

Újabb vereséget szenvedtek az Ágyúsok a hétközi fordulóban, ezúttal a Brightonnal nem bírtak. 1977 márciusa óta nem volt példa rá, hogy 9 mérkőzésen keresztül ne nyerjenek. Október végén legyőzték a Guimaraest, azóta pedig 6 döntetlen és 3 vereség a mérleg. Menesztették is Emery-t, aki a folyamatos taktikai változtatásokkal, kezdők keverésével elérte azt, hogy már a focisták sem tudják merre van az előre. "A játékosoknak nincs önbizalmuk, az első játékrészben nem merték elkérni a labdát, nem is igazán mozogtak, csak álltak egy helyben" - értékelt a jelenlegi vezetőedző, Freddie Ljungberg. Ezt megerősítette Héctor Bellerín is, aki teljesen tanácstalan. Szerinte nekik rengeteg lehetőség kell az egy gólhoz, míg az ellenfél akár egyből is betalál.

Mesut Özil. Fotó: Mitch Gunn/Shutterstock.com

Gödör van a másik oldalon is

Nincs jobb helyzetben a West Ham sem, mely a Chelsea otthonában aratott győzelme után újra visszatért a vereség útjára. Pedig biztosra ment Manuel Pellegrini, ugyanazt a kezdőt küldte a pályára, ami verte a Chelsea-t, és ugyanazt a felállást is vetette be. 20 perc elég is volt hozzá, hogy ez a terv dugába dőljön. Minden játékos teljesítménye visszaesett, kivéve talán Andersont és Rice-t. Előbbi cselei ültek, szerelt is, és a játék szervezéséből sok pontos passzal vette ki a részét, mellette pedig még Rice mutatott némi életjelet, kapura lövésekkel, és labdaszerzésekkel. Az ő játékuk, különösen Andersoné, azért bizakodásra adhat okot az Arsenal ellen, illletve az is, hogy ebben a szezonban, amikor a West Ham nyerni tudott, mindig elvesztette a labdabirtoklást. Ez az Arsenal ellen könnyen összehozható.

Túl mély a víz még neki?

Azt gondolom, hogy túl korai volt ez a feladat még Fredrik Ljungbergnek, és nem biztos, hogy jót tesz az edzői karrierjének, ha túl sokáig vezet egy ennyire mélyen lévő Arsenalt. A másik oldalon egy rutinosabb mester is problémákkal küzd, de ez a meccs most nyerhető lenne számukra. Erre 3.40-es szorzót kínálnak, de lehet inkább maradnék a dupla esély 1X-nél 1.82-ért. Összességében nem tennék nagy pénzt erre meccsre, mert kifejezetten rossz formában vannak a csapatok, és emellett még nagyon hektikusak is, egyszer azt hiszed összeszedték magukat, aztán érthetetlenül visszaesnek.

Karácsonyi adományozás idén is! Részletek ITT!

Borítókép: Pierre-Emerick Aubameyang gólöröme (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org