LaLiga 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Mindenki: Összeomlik a Barcelona.
Barcelona: Félidőben 4:0.


Tudtok nekem olyan irodát mondani, ahol lehet fogadni arra, hogy 1,5-nél több piros lap lesz egy meccsen? (LaLiga topicba írtam, de igazából Serie A is érdekelne) Régebben tán a bwinnél volt, de ahogy nézem, tökre gagyi lett a bwin.

Bilbao elmehet a búsba!  :crazy:

Nagyon jó ez a Celta Vigo meccs. Piqué szabálytalankodik, bíró egyből piros lap. Utolsó emberként történt, majd szólnak neki, hogy haver lesen volt a Celta Vigo támadó. Szomorúan konstatálja, de eltelik pár perc, Lenglet szabálytalankodik, jöhet instant a második sárga és mehet is zuhanyozni a francia. Messivel szemben ugyanilyen szabálytalanságot elkövetnek pár perccel később, egyértelműen emberre ment Aidoo - ahogyan Lenglet a másik oldalon -, azt mondja a bíró; ez nem volt semmi srácok, mert Aidoonak már van egy sárgája, ne állítsuk már ki! Második félidőben nem lenne meglepő egy büntető (az is benne van, hogy épp a Barcának fújja be, annyira vakon van a bíró) vagy még pár sárga lap Barcelona részről.  ;D

Sajnos érzik ezt az irodák is, büntető lapok 7,5 nagyon alacsony szorzó, ha jól láttam büntetőre nem is lehet fogadni.

Ilyen Celta Vigók ellen könnyű a Barcának, majd a Fradi elleni lesz az igazi tudáspróba.

https://www.bet-mart.com/#/AC/B1/C172/D1/E52285029/F2!/AS/B1/

Nézem itt a szorzókat, hogy ha nem Messi lesz a gólkirály, akkor ki más? Elvileg nem lehet más, mint Messi, de ha mégse, akkor szerintetek kire éri meg tenni?

Benzema? Többet mozog vissza lassan, mint előre, meg Ramos elvesz tőle 10-12 gólt tiziből
Griezmann? Viccnek is rossz
Suarez? Játszik majd eleget?
Fati? Barcánál mindig szezon eleje a fiataloké...
Moreno vagy Alcacer? Épp egymást gyengítik?!
Aspas? Nem idős már az ilyesmihez?
Hazard? :D
Ocampos, Maxi Gómez, Jovic???

Szerintetek van érték valakiben, mondjuk ha Messi kidől úgy 2-3 hónapra netán-netán...


Gerard Moreno  (22 odds) Centre-Forward ; Right Winger  gyakran játszik jobb szelsot is ,  28 eves érett, o lövi a 11eseket ,
Paco Alcácer  pedig porcelánból van , ha volna fogadási lehetőség arra, hogy o sérült lesz es kihagy kb. 10 meccset egyből fogadnék rá.
Bacca pedig most is sérült .
ha azt nézzük Moreno évéről évre több gólt lő
2016/2017 --37 meccs ossz. 13gol
2017/2018 --38 meccs ossz. 16gol
2018/2019 --25 meccs amiből 10csere gondolom sérülés is volt 8gol
2019/2020 --32 meccs miből 2csere 18gol
2020/2021 --eddig 4 meccs  3 gol
De emese a favorit mint mindig .

Tavalyi stats   nem mindegy hogy hol játszik




Csak összehozták Bartomeu ellen a bizalmatlansági indítványt. Eddig nem hittem benne, hogy összejöhet majd a szavazáson a kétharmad, de most talán van rá némi esély, mert az átigazolási időszak utolsó óráiban mindenki számára kiderült: nagyon komoly likviditási problémákkal küzd a klub. Nem volt pénz a Depay - García párosra, végém már úgy volt, hogy Eric García érkezik csak, de rá sem volt pénz. Nem nagy összegekről beszélünk, mert Depay elvileg akciós lett volna, 25-30 millió környéke. Azonban a bankok már nem hiteleznek Bartoéknak semmit.

Olyan szintű válság van, hogy Rafinha ingyen távozhat, Suárez és Rakitic is mehet minimális összegért (Suárez esetében azt hiszem utólagos kompenzáció lenne, ahogyan Vidalnál is), csak ne terheljék a bértáblát, mert nem tudják állni a fizetéseket a klubnál. Csődközeli helyzet van, első két bajnoki bizakodásra adott okot, majd jött a Sevilla elleni kijózanodás. A csapat szerkezetével továbbra is gond van, mindössze három belső védővel, sérülésekkel bajlódó szélsőhátvédkkel és normális középcsatár nélkül vág neki a szezonnak a Barca. Ter Stegen sérült, kiváncsi vagyok, meddig lehet majd erőn felül teljesíteni a szezon során?

Ha ezt mi innen látjuk, akkor a pártoló tagok is, kérdés csak az, hogy mernek-e lépni? Esetleg győz a megfélemlítés?