ATP Madrid 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


ATP Madrid

2023.04.26. - 2023.05.07.

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, információk stb.  :topbet_125:

Piros Zsombor Challengerről Mastersre vált

Jó szériában van a magyar játékos, ugyanis két egymás után megszerzett tornagyőzelem után próbálkozik feljutni az 1000-es kategóriájú esemény főtáblájára. Olvasd tovább!

Önbizalommal érkezhet haza Carballes Baena a marrakeshi tornagyőzelmét követően

Április elején Roberto Carballes Baena pályafutásának második ATP bajnoki címét szerezte meg Marokkóban. Hazatérve a fővárosi Masters-tornára, David Goffin ellen van esélye bizonyítani tudását. Olvasd tovább!

Lajovic a Banja Luka-i tornagyőzelmére építene Spanyolországban

Európában is vannak olyan játékosok, akik inkább a salakot kedvelik jobban a kemény borításnál és Dusan Lajovic egy jó példa erre. Olvasd tovább!

A tavalyi döntő most nyolcaddöntő

Egy évvel ezelőtt, miután Rafael Nadalt és Novak Djokovicot is verte menetelése során, Carlos Alcaraz a döntőben Alexander Zverevet győzte le. Idén is összesodorta őket a versenytábla, de már az utolsó tizenhat között egyiküknek búcsúznia kell. Olvasd tovább!

#5 május 03, 2023, 07:31:35, SPF Ajánlatok
Coric elődöntőbe jutását a szerencsés vesztes Altmaier gátolná meg

Öt meccses vereségsorozatnak véget vetve, Borna Coric emelte játékszínvonalát Madridban és az inkább Challengereken eredményes Daniel Altmaier-el mérkőzik meg a Masters-torna negyeddöntőjében. Olvasd tovább!

Karatsev kétszer verné Struffot ugyanazon a tornán

A selejtezős összecsapásukat követően, Aslan Karatsev és Jan-Lennard Struff a spanyol Masters-torna elődöntőiben is találkoznak. Olvasd tovább!