A Premier League igencsak bika bajnokság, ennyi top csapat sehol sincs, mint itt. Sokszor előfordul, hogy az egyik évben top4-es, remek szezont futó csapat a következő évben már a nemzetközi terhelés mellett a bajnokságban csak szenved. Láttunk ilyet a Man. Unitedtől, de akár a Liverpooltól, a Chelseatől, Tottenhamtől, most pedig a Newcastle-től.

A Szarkák idén nem csillognak, sok volt nekik ez az idény, ráadásul sérülések is közbe szóltak, Tonali ügye sem jött jól, szóval igaz lett a mondás, hogy: Sokat akar a szarka, de nem bírja a ...

Nem bírta, de nem bírta a londoni Kékek csapata sem. A bajnokságban középcsapat (hasonlóan az ellenfélhez). Talán az utolsó 1-2 alkalom egyike mindkét csapatnál, hogy valami értékelhetőt hozzanak ki a szezonból, de ahhoz nyerni kell. Mindkét csapatnak nyerni kell.

Szerintem így is állnak a meccshez, és megint jöhet valami góldús összecsapás. A Szarkák 8-5-4-5-3 gólos bajnoki meccsen vannak túl, elöl-hátul gólképes együttes. Ez a Chelsea-re is igaz, utolsó 5 meccsén 4 bika over, és egy kivétel, az 1-1-es remi, kaptak 4-4 dugót a 'pool és a Wolves ellen, szóval van ott gond bőven. Rengeteg a hiba, nincs olyan szitu, amibe ne bakiznának bele. Kényes pozícióban eladott labdák, légi párbajoknál is vannak gondok, baj-bajt vonzz arrafelé.

Bevallom, nincs előttem a novemberi meccsük, de rossz aligha lehetett, hisz volt 5 gól, meg rengeteg sárga lap, és villant a piros is. Emlékszünk rá, azért a szezon első felében kb. minden 3-4. PL meccsre jutott piros, aztán ezek a kiállítások szépen eltűntek.

Akkor volt 32 szabálytalanság, ami PL-meccsen egy őrült magas szám, de a támadó jellegű foci, a gólok is jelen voltak. Én azt hiszem, mindkét csapatnak csak a győzelem elfogadható, és ha ilyen felfogásban lépnek pályára, abból mi rosszul nem jöhetünk ki. Mindkét együttes az adok-kapok meccsek híva mostanában, így a tipp adja magát. Félidő 1,5 over, dupla vagy semmi, szerintem korrekt tipp és odds, innentől Sterlingék jönnek.

Chelsea - Newcastle United: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp