Kissé meglepődve érzékeltem ezt a viszonylag magas szorzót a mindkét csapat gólt szerez opcióra, én ilyen 1.35-1.40 körüli szorzót vártam, bár simán benne van, hogy a mérkőzés napjáig lennebb jön az általam belőtt értékre, de amíg nem addig örülönk s tesszük akkorán amekkorán kínálják.

Lejárt a válogatott szünet, elkezdődhet a 10 mérkőzésből álló eszeveszett bajnoki hajrá, amely jelenleg hárm csapatot érínt nagyon komolyan. Arsenal 64, Liverpool 64, ManCity 63. Így vágunk neki minden idők talán legizgalmasabb PL hajrájának.

Mondhatni győzelmi kényszerben lép pályára szombat délután az Anfielden a Liverpool, hiszen a három pont mellett nagyon fontos tényező, hogy rögtön a mérkőzés után kezdődik a City-Arsenal párharc, és szinte bármilyen eredmény a Liverpoolnak jó, amennyiben sikerül megszerezniük a három pontot, mert valamelyik ellenlábasa lépéshátrányba kerülhet velük szembe (döntetlen esetén mindkét csapat ponthátrányban lenne).

Támadó potenciál lesz bőven ebben a Liverpoolban, mivel Salah és Nunez otthon maradhatott regenrálódni, míg Luis Diaz sem a dél amerikai sztyeppéken kellett focizgasson, hanem itt Spanyolországban játszodták a meccseiket, ráadásul a románok elleni keddi meccsen 60 perc után le is cserélték.

A középpálya és védelem lehet bajban a vasárnapi találkozón liverpooli részről, hiszen Szobo nyomott 2x90 percet, Mac Allister játékpercei limitálva voltak, de szerda késő hajnalban lejátszott meccsére még rájön egy laza 12 órás repülő út Los Angelesből Liverpoolba ami rátehet egy lapáttal az erőnléti állapotára.

Védelemből TAA még nem lesz bevethető ezen a meccsen, sajnos úgy nézz ki Robo is lesérült az írek elleni találkozó első félidőjébe, viszont Konate már játszott a francia csapatban, így ismét összejöhet a Bradley-Konate-Van Dijk-Gomez hátvéd sor.

Brighontról is essen pár szó, hiszen a tőlük megszokott lehengerlő játék az útobbi időben valamelyest megkopott. az ELből bár sokaknál ők voltak a Roma elleni párharc esélyesei szó szerint földbe lettek döngölve, ugyan akkor a 7. hely még Európa kupát érhet számukra a jövő szezont nézve, és a hátrányuk mindössze 2 pont, úgy hogy számukra bőven megvan a motiváció még erre a szezonra is. Az évet úgy kezdték, hogy rengeteg meccsen sorozatban jött a GG a meccseiken, az útobbi időben esett vissza ez az arány, hiszen az előző 5 meccséből mindössze 2 találkozó volt ahol mindkét fél betalált.

Liverpool hazai pályán a győzelemért fog menni, remélhetőleg össze is jön nekik, ugyanakkor a Brighton van annyira jó csapat, hogy képes legyen gólt/gólokat szerezni az Anfielden is, tippem GG erre a találkozóra.

Liverpool - Brighton: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp