A Final Four-ba való jutásért játszanak már a Bajnokok Ligájában. A lengyel Vive Kielce hazai pályán kezd a francia PSG-vel.

A utoljára tavaly december 2-án szenvedtek vereséget a Veszprém ellen, azóta viszont egy döntetlenen kívül minden mérkőzésüket megnyerték. Igaz, a lengyel bajnokságban nincs ellenfelük, de a BL-ben is kevés csapat lép pályára ellenük esélyesként.

A PSG évek óta a legerősebb csapatok közé tartozik, hiszen a francia válogatott magja itt játszik, akik jó ideje uralják a férfi kézilabdát. Bármilyen erősek, és szinte mindig a legesélyesebbek, még nem jött össze a BL győzelem. Tavaly a döntőben nagy meglepetésre kikaptak a Vardar ellen, előtte pedig pont a mai ellenfél a Vive Kielce búcsúztatta őket az elődöntőben. Valahogy nem tudnak felérni a csúcsra, pedig minden esélyük megvan rá.

Mindkét csapat rendkívül erős, nüanszokon fog múlni a tovabbjutás, ebben biztos vagyok. Roppant szoros mérkőzést várok, és véleményem szerint nem is fogják tudni eldönteni a mai találkozót. Tippem: 26-26

KS Vive Tauron Kielce - Paris HB: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp