Eleinte azon gondolkoztam, hogy a "2.5 gól felett" lesz a tipp, ám végül az döntött a változtatás mellett, hogy a hazai gárda meccsein csak némileg ritkábban szokott két gólnál több lenni. Persze, azért még így is eléggé valószínűsíthető, hogy ezen a találkozón meglesz a legalább három gól, hiszen a hazai csapatnak egyre inkább "égetővé" válnak a győzelmek, s ezek mellé még az is jól jöhet majd később, ha javítanak a gólarányukon. Főleg akkor, amikor olyan harmatgyenge csapat az ellenfél, mint amilyen ez a walesi gárda. Mert bizony most az a tény van, hogy ugyan összesítésben is nagyon gyenge Cardiff City, és idegen pályán játszva is lényegesen gyengébb, de azért az mégiscsak is benne lehet a pakliban, hogy hazai pályán hiába teljesít sokkal jobban a Leicester City, mert megelégedhet majd ezúttal is a mindössze 2 szerzett góllal. Ezért van az, hogy végül "Leicester City 1.5 gól felett" a tippem és nem pedig a "2.5 gól felett". Hiszen amúgy tényleg az van, hogy a Leicester ebben a bajnoki idényben bármikor képes lehet 3 gólt szerezni a Cardiff ellenében, de sajnos abszolút semmi garancia nincsen arra, hogy ez tényleg meg is történhet.

Lehetne foglalkozni olyasmivel is, hogy a Leicester City mérlege hazai pályán 9 mérkőzésen 4 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 12-9-es gólarány, míg eközben a Cardiff City mérlege pedig idegenben 9 mérkőzésen, 0 győzelem, 2 döntetlen, 7 vereség, 5-18-as gólarány, de nálam az sokkal többet számít, hogy jelenleg önbizalomtól duzzadnak a Leicester focistái, hiszen az előző fordulóban a bajnoki címvédő Manchester City csapatát sikerült legyőzniük, míg az azelőtti fordulóban pedig a Chelsea otthonában bírtak nyerni.

Ha minden jól megy majd, akkor Jamie Vardy, Ricardo Pereira, Marc Albrighton, James Maddison, Wilfred Ndidi, Harry Maguire és csapattársaik szereznek majd legalább 2-3 gólt a Cardiff City elleni mérkőzésen.

Leicester City - Cardiff City: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp