Csak annyit tudok mondani a United szorzójának láttán, amit anno matek órán oly sokszor: Nem értem. Nem értem, miért ennyire magas. Igazából nálam a nem mind arany ami fénylik kategória, az a szint, amikor már gyanakszik az ember, de kihagyni sem tudom.

Igazából amikor Solksjaer átvette a Unitedet, én úgy gondoltam, hogy elöl sokkal jobb lesz a United, de a védelem marad ugyanolyan tré. Aztán tévedtem, mert a védekezés is jobb lett, a kreatív zóna meg összehasonlíthatatlan a Mou-éra végnapjaiban látottakkal.

Solkskaer azért már régóta megérkezett, és igazából a Burnley elleni kisiklást leszámítva csupa-csupa győzelem a Unitednél. Viszont pont a Burnley elleni találkozó miatt gondlom én, hogy most csak nem lépnek Pogbáék ugyanabba a folyóba, és pontot vszítenek egy 'kis' csapat ellen.

A Fulham tuti kieső, volt itt edzőcsere is, de az sem segített. Az 55 benyelt gól messze a legtöbb a ligában, nem gondolnám, hogy Ranieri csodát tud csinálni, és képes benntartani a csapatot. Kontrafocira annyira Mitrovic nem az igazi ék, felállt focira meg egy United ellen nem lesz képes a Fulham. Schürrle sérült, Vietto igazából totálisan maga alatt van, nem ízlik neki az angol foci. Jó formában vannak a Vörös Ördögök, az eredmények is jönnek, és igazából ami nem semmi, hogy ha lehet hinni a pletykáknak, Solksjaert még azok is szeretik, akik amúgy nem nagyon kapnak játékperceket, mint pl. Lukaku. A United képes gálázva nyerni, képes melóval 3 pontokat hozni 1-0-ás meccsekkel. Nem hiszem, hogy 12-ei PSG elleni párharc előtt ez a Fulham nagyobb akadály lenne. Szerintem amúgy ez KO-s MU siker lesz, de maradok egy sima háromesélynél, nyerni fog a United. Nálam ez max 1,40-1,45 lenne, ehhez képest 1,64-ért elég fain

Fulham - Manchester United: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp