Elérkeztünk a Copa Amerika döntőjéhez. Meglepetésre Peru jutott be Brazília mellé a döntőbe. Természetesen mindenki a házigazda brazilok győzelmét várja. Ezzel én sem vagyok másképp, azonban van egy tipp ami nagyon megragadta a fantáziámat.

A brazil csapat eddig viszonylag simán menetelt el a döntőig. Azért mondom, hogy viszonylag simán, mert azért a Paraguay elleni tizenegyesekkel való továbbjutást nem mondanám annyira simának. Azonban utána, Argentína 2-0-ás legyőzése minden brazil szívet megdobogtatott újra.

A perui csapat a negyeddöntőben egy kibekkelt meccsel, tizenegyesekkel jutott tovább Uruguay ellen, majd valami hihetetlen csoda folytán vert 3 gólt Chilének úgy, hogy egyet sem kapott. Aznap este a chileieknek semmi sem jött össze, míg a perui csapatnak minden is.

Lássuk mi várható a mai meccsen. Brazília támad, labdátbirtokol, lő, és a perui csapat pedig néha-néha amikor tud megy előre. Nem hiszem, hogy sokáig fogják húzni a peruiak kapott gól nélkül. Már ők is nagyon fáradtak lehetnek, és ekkora nyomást mint amit most a brazilok tolni fognak rájuk csodálkoznék ha sokáig bírnák. Amint gólt kapnak menni kell majd előre, és nekik is gólt rúgni. Nekik itt nincs mit veszíteni, már az is egy csoda, hogy eljutottak idáig. A másik opció, hogy ha rúg 2-3 gólt a brazil csapat utána, már örömfoci lesz, tompul a figyelem, és simán lehet, hogy kapnak egy gólt. Igen, tudom elég sok a ha és a feltételezés ebben a tippben, azonban a brazíl csapat nem kapott még gólt ezen a tornán, és nem tudom elképzelni, hogy az egész tornát lehozzák kapott gól nélkül, ezért muszáj vagyok megjátszani ezt a tippet, hisz imádom a sorozat megszakításokat. Nekem 2.60-as oddson megér egy patront a Perui csapat gólja, hisz egy gól bármikor bejöhet, és a fentiek függvényében én nem is tartom ezt olyan lehetetlennek.

Brazília - Peru: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp