Ezt a tippet meg az elso fordulo utan kineztem magamnak, szerencsere (es a CFC ket 1-1- enek koszonhetoen) a szorzo alig valtozott. Az eddig latottak alapjan en egy "bundesligas" 1.2 - 1.3 koruli oddszra szamoltam, de ez igy duplan 10/10 -es sztem.

A Norwich a masodik liga egyik ude szinfoltja volt, hazai palyan szorakoztato meccseken szortak a golokat, elsosorban egy Pukki nevezetu urge. A finn tipikus keson ero tipus, de az utobbi 1-2 evben szinte sztarra notte ki magat, a valogatottban egymas utan szerzi a letfontossagu golokat, emellett tavaly a bajnoksagban golkiraly lett es a legjobb jatekosnak valasztottak. A PL-ben is remekul kezdett, betalalt a Pool ellen, a Newcastle vedelmet pedig haromszor mattolta. Egy golra a londoniak ellen is boven jo lehet.

Lampard formalodo egyutteserol mar irtam, irni is fogok, sztem izgalmas a projekt, es csak remelni tudom hogy nem valtjak le idejekoran. Jo es kifejezetten porgos meccseket jatszanak, de az eredmenyek nem akarnak jonni, bar a MU elleni 0-4 utan a Pool es a Leicester elleni 1-1 sem tragedia. Sok a fiatal, nincs igazi vilagklasszis, ezek visszautnek minden csapatreszben. De egyszer ki kell jonnie a lepesnek, es abbol a rengeteg helyzetbol nem golt, hanem golokat fognak loni. Elobb-utobb nagyon megszornak valakit, ebben partner lehet a Norwich.

Farke - ket meccs alapjan - nem valtoztat a masodosztalyban latott felfogason, az over nepszeru tipp lesz a merkozeseikre. A Chelsea lukteto iramu focija is jo alap a golokhoz, itt el tudok kepzelni egy 6-7 golos derbit. Erdemes lesz figyelni a lovesek piacat is, Pedroek (es az ellenfel) rendre hozzak ott is az overt, a Leicester ellen a masodik felidoben tobb probalkozas volt mint mashol egy egesz meccsen.

Norwich City - Chelsea: Gólok száma - Felett/alatt tipp