Nagyon jó lenne, szerintem, ha legalább egy döntetlen eredményt bírna kicsikarni ellenfelétől a házigazda Norwich City, ám azért mégiscsak eléggé biztosnak tűnik, hogy a tavaly bajnokcsapat Manchester City fog majd győzni idegenben. Márpedig, ha jelenleg az van, ami, akkor hát az van, ami, és győzzön a "tehenészek" városának második számú csapata. Ám a tippem szempontjából azért jó lenne, ha nem nyerné magát agyon az a "bugyikék" alakulat, hanem csak legfeljebb 3 gól különbséggel győzne. Ez már csak azért is fontos nekem, mert “Norwich City +3.5 gól hendikepet” tippelek, s bizony nem ártana, ha nyertes lenne a tippem.

Leginkább, persze, abban reménykedek, hogy még tart a bajnokság eleji lelkesedés és lendület az újonc házigazdáknál. Ez eddig leginkább abban mutatkozott meg, hogy az első három fordulóban lejátszott találkozókon egyaránt mindegyiken szerzett gólt a Norwich City, s így jelenleg ott tart az újonccsapat, hogy csatára, a 29 éves finn Teemu Pukki 5 góllal második helyezett az angol élvonalbeli bajnokság legjobb gólszerzőinek rangsorában, közvetlenül a 6 gólos ManCity-sztár Sergio Agüero mögött.

Abban is reménykedek, hogy hazai környezetben és a saját szurkolóik előtt nagyot fognak hajtani és küzdeni a Norwich City játékosai, lelkesek lesznek a focisták és nem akarnak majd egy hatalmas "pofonba" beleszaladni a közönségük előtt. No, és az is ad némi reményt, hogy szokott olyasmi történni Angliában, méghozzá viszonylag gyakran, hogy amikor egy neves csapat érkezik látogatóba az alacsonyabban jegyzett együttes otthonába, akkor az ilyen meccseket kitűnési lehetőségként használja sok focista és megpróbál minél jobban játszani, azért, hogy felfigyeljenek rá és a közeljövőben esetleg "zsíros" szerződést kapjon valamelyik "nagycsapatnál". (Lásd: Aaron Wan-Bissaka és még sokan mások eseteit.)

Továbbá még az is jó "jel" lehet, hogy a vendégeknél Leroy Sane és Aymeric Laporte biztosan nem fognak játszani, de valószínűleg még Gabriel Jesus, Ilkay Gündogan, John Stones és Benjamin Mendy is kénytelenek lesznek kihagyni ezt a meccset.

Tipp: Norwich City +3.5 gól hendikep.

Norwich City - Manchester City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp