Hétfő esti rangadó a Premier League-ben

A Solksjaer vezette vörös ördögök szebb napokat is megéltek már, de mostanában elég komoly hullámvölgyek jellemzőek a játékukra. Amikor a baba arcú gyilkos megkapta az irányítást tavaly, pazar időszakot futottak vele az addigiakhoz képest, hosszú hetekig veretlenek maradtak, kiejtették a PSG-t a Bajnokok Ligájából, kötelező győzelmeket húztak be... Ez annyira beindította a vörös szíveket, hogy gyorsan szerződést is hosszabbítottak a norvég ex-kedvenccel. Amit utólag már lehet meg is bántak a United vezetői, azóta ugyanis meglehetősen rapszódikus a teljesítményük... Per pillanat 6 meccsen 8 pontot gyűjtve a 11. helyen tanyáznak Pogbáék.

Az Arsenal időtlen idők óta fut a nagy csapatok mellett, de inkább mögött, és próbál nyerni ezt-azt, de ez a legritkább esetekben jön csak össze. Valahogy idén is ez a szitu... vannak jó nevek a csapatban, megvan az elképzelés, de valahogy a konstans jó játék messze áll az ágyúsoktól... Ők valamivel jobban kezdték a szezont, 11 pontot kapirgáltak össze, mihez ha ma újabb hármat hozzá tudnának tenni, máris a Top4-ben találnák magukat.

Jelenleg a United senki ellen nem mehet biztosra a Premier League-ben, pláne nem a BL-be vágyó Arsenal ellen. Látva a West Ham elleni vereség alkalmával mutatott játékukat, nálam nem lenne favorit a MU. Ennek ellenére az irodáknál egyelőre favoritok, noha folyamatosan emelkedik a szorzójuk. Az ágyúsok legutóbb úgy nyertek 3-2-re az Aston Villa ellen, hogy 0-1-nél emberhátrányba kerültek... ez egy plusz löketet adhat az amúgy is jobb passzban lévő csapatnak.... Nálam value ez az 1.6 körül mozgó odds az X2-re, szerintem nem tartja otthon mindhárom pontot a MU!

Manchester United - Arsenal: Dupla esély - Dupla esély tipp