A Vityaznak még mindig kitart a szezon kezdete óta meglévő formája. Ráadásul nemrég a CSZKA Moszkvát is meg tudták verni, ami elég vészjósló lehet a többieknek. Kapuban Samonov .976-os mutatója valami űradat, de Ezhov 94% feletti teljesítménye is kiválónak mondható a KHL-ben. Bár van 3 hiányzó játékos a vendégeknél, egyikük sem nevezhető meghatározó sérültnek. Alexander Semin 12 pontnál jár 11 meccsen, Miro Aaltonen pedig 10 pontnál. Elég egységesnek mondható a Vityaz mind elöl, mind hátul, egy komplett csapat benyomását keltik idén, nem is nagyon tudom hová tenni, hogy hozták össze ezt a nyáron.

A Riga ezzel szemben annyira szenved, mint még talán soha, mióta a KHL-ben vannak. A liga utolsó helyén vannak 6 ponttal, 13 meccsből csak 1 találkozót tudtak behúzni a rendes játékidőben. Pedig Gegerisen kívül nincs hiányzójuk sem. Gegeris tavaly még alacsonyabb ligában játszott, idén 5 meccsen 1 pontocskát sem tudott összehozni. Kiemelni senkit nem akarok a csapatból, mert nem lehet. Eddig 4 kapust próbáltak meg, de bűn rossz volt az összes. A szebb időket is megélt Salak 1 meccsen 7 gólt kapott, ami 80% alatti mutató. Ez még talán a pakisztáni ifi 2-ben is gyenge lenne. Elég vészjósló ez a lett válogatott számára, amely szinte a Dinamo Rigára épül.

A Vityaz az első helyen maradásért fog játszani holnap. Az emberelőnyös támadások jól mennek a vendégeknek, az emberhátrányos védekezés a hazaiaknál szintén a liga legrosszabbja. A 61% több mint csúfos. Az utolsó 5 meccsén 27 gólt kapott a Riga, ez több mint meccsenkénti 5 gólos átlag. Az 1.75-re a rendes játékidős győzelem szinte biztosra vehető ezen a meccsen. Nem szoktam túl nagy oddsokat ajánlani, de erre a meccsre én bátran merem ajánlani a hendis vendég sikert is. A Vityaz szorzója 1.85-ről 1.75-re esett pár óra alatt, addig pakolja mindeni, míg ekkora érték van benne.

Dynamo Riga - Vityaz Podolsk: Hendikep - Rendes játékidő - Hendikep tipp