Egyelőre még úgy döntöttem, hogy a londoniaknál megpróbálom kihasználni az edzőcsere és az új edző érkezése okozta felbuzdulást és lelkesedést. Ugyanis eléggé nagy a valószínűsége annak, hogy nemsokára a Tottenham csapatánál is előfordulhat az, ami az utóbbi időkben mindenhol megtörtént Jose Mourinho portugál edző csapatainál. Vagyis érthetőbben: Jose Mourinho leparkolja a buszt a csapata kapuja elé, majdnem minden játékosának védekező feladatokat ad, próbálja kapott gól nélkül kibekkelni a meccseket, s abban bízik, hogy a kontráknál majd csak betalál egyszer-kétszer - tévedésből - valamelyik játékosa. Ha nem, akkor pedig jó lesz az a döntetlen is.

Na, az ilyesminek akarok elébe menni. Egyelőre még csak két meccsen van túl a Tottenham ebben az új edzői korszakban, ezen a két meccsen mindkét alkalommal nyert a londoni együttes, tehát - elvileg - még minden szép és jó, s így ezért azt gondolom, hogy egyelőre talán még korai lenne áttérnie annak a Műringyó mesternek a buszos dologra. Gondolom én, persze, de lehet, hogy máris megcáfolnak a focisták. Ha mégis ez lesz, akkor legalább tudni fogom, hogy "szívás" van és innentől kezdve messzire kerülni kell ezt a Tottenham nevű társaságot. Ám amíg ez az előbb említett "buszozás" be nem következik, addig megengedem magamnak azt a dolgot, hogy a Tottenham sikerére fogadjak. Legalább addig faragjon le valamicskét a tartozásából az a Műringyó.

Jelenleg úgy lehet tudni, hogy a hazaiaknál a walesi Ben Davies, az argentin Erik Lamela, a holland Michel Vorm kapus és a francia világbajnok kapus Hugo Lloris, míg a vendégeknél a walesi David Brooks, a norvég Joshua King, a dél-afrikai Andrew Surman, Charlie Daniels, Junior Stanislas és Lloyd Kelly nem fognak játszani. Mivel a hazai együttesből két kapus is hiányozni fog, kizárásos alapon szinte biztosra lehet mondani, hogy az argentin Paulo Gazzaniga fog védeni a londoniaknál. Bár, mondjuk, ezt a dolgot, már amúgy is lehetett sejteni.

A vendégeknél minden bizonnyal a gólerős csatár Joshua King hiányzása jelenti a legfőbb problémát. A többiekről nem tudok jókat írni, tehát inkább hallgatok. Ám azt azért eléggé biztosra mondom, hogy ez a fellelkesült Tottenham nem csak forma tekintetében jobb, mint az ellenfele, hanem amúgy is. Viszont azért az jelentős oka a tippemnek, hogy forma tekintetében jelenleg nincsen túl jó "passzban" a vendégcsapat.

Tipp: győz a Tottenham.

Tottenham - Bournemouth: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp