A francia első számú kapus Hugo Lloris, a holland kapus Michel Vorm, az argentin Erik Lamela és a walesi Ben Davies, illetve az izlandi Johann Gudmundsson, Charlie Taylor és Ashley Westwood fognak hiányozni erről az angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésről. Reménykedek abban is, hogy a hazaiak portugál menedzsere, Jose Mourinho előbb-utóbb majd "felfedezi" azt is, hogy a francia védekező középpályás Tanguy Ndombele is az általa irányított focicsapat tagja, s a "felfedezés" után remélhetőleg többet fogja használni azt a focistát. Bár, ki tudja.

Viszont az örömteli, hogy egyre inkább azt látom annál a portugál trénernél, hogy jót tehetett neki a kirúgása utáni pihenés és kikapcsolódás, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem az a "buszos csávó" tért vissza a kispadra. Jó lenne, ha nem "kiabálnám el” előre és tényleg így lenne, mert abban teljesen biztos vagyok, hogy egy megváltozott felfogású Jose Mourinho nagyon sokat jelenthet még a labdarúgás számára.

Egyelőre az van nála és az általa irányított csapatnál, hogy gólok vannak Jose Mourinho menedzser mérkőzésein. Nem gól, hanem gólok. Legalább 3 gól biztosan van, de az esetek többségében még több gól is van azokon a meccseken. Én most nagyon biztonságosra "veszem" a dolgokat, s arra tippelek, hogy legalább 2 gólt fognak szerezni az ellenfél kapujába a Tottenham-játékosok. Persze, könnyen elképzelhető, hogy több is lesz azokból a gólokból, ám én nem vagyok mohó és maradok a 2 hazai találatnál.

A hazaiakkal jót tehetett az a dolog is, hogy vereséget szenvedtek a hétközi fordulóban (Manchester United - Tottenham 2-1), hiszen így legalább mindenki érdekelt tudja már, hogy nem verhetetlen a csapat és még bőven sokat kell dolgozni ahhoz, hogy sok minden jobb legyen. Azért is jó az a bukta, mert így csak 8. helyezett a Tottenham és tovább kell "kaparnia" ahhoz, hogy feljebb kerüljön. A hazaiaknál sokkal gyengébb vendég Burnley éppen megfelelő csapatnak tűnik a gyakorlásra.

Tipp: Tottenham 1.5 gól felett.

Tottenham - Burnley: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp