Szerintem ezen az Európa Liga-mérkőzésen talán nem teljesen esélytelen a vendég Ferencváros. Mármint nem esélytelen a gólszerzésre, mert hiszen a vendéggyőzelem vagy akár még a döntetlen is amúgy szerintem teljesen "másik kávéház". Ám azért az a vendéggól meglehet, hiszen például akár 2-1-re, 3-1-re vagy 4-1-re is ki lehet kapni.

Az van ennél a Ludogorets Razgrad - Ferencváros Európa Liga H-csoportos mérkőzésnél, hogy elvileg még mindkét csapatnak vannak továbbjutási esélyei. A házigazda bolgár alakulatnak is, de a vendég magyar együttesnek is vannak továbbjutási esélyei. Ismétlem és hangsúlyozom, hogy csakis elvileg van ez így, mert azt azért talán nem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy a két csapat előző mérkőzésnek eredménye a következő volt: Ferencváros - Ludogorets 0-3. Szóval talán inkább máshol lehetne érdemesebb fitogtatni azokat az "agarakkal". Vagy másképpen: "hátrább az agarakkal". Természetesen semmi sem lehetetlen és semmi sem kizárt, és lehet még ennek a Ludogorets Razgrad - Ferencváros meccsnek is 0-4 vagy 1-5 vagy satöbbi (aki matekozni óhajt és van erre ideje, akkor hajrá, uccu neki) a vége, de azért az ilyesmi eléggé meglepő dolog lenne.

Jelenleg a következő ennek az Európa Ligás H-csoportnak a rangsora: 1. RCD Espanyol Barcelona 11 ponttal, 2. PFK Ludogorec Razgrad 7 ponttal, 3. Ferencvárosi TC 6 ponttal, 4. CSZKA Moszkva 2 ponttal. A csoportban éllovas katalán focicsapat már továbbjutott, míg pedig a csoportban utolsó helyezett orosz együttesnek már egyáltalán nincsen esélye semmi. Ja, jut eszembe, amúgy még Espanyol - CSZKA Moszkva találkozót rendeznek a zárófordulóban, ahol már egyik csapat számára sincsen abszolút semmi tét, s csak azért muszáj lejátszani azt a meccset, mert ezt írják elő a szabályok, plusz még lehet némi pénzt is kapni a focipályán való lötyögésért.

Így tehát, látszólag, csak ezen a Ludogorets Razgrad - Ferencváros meccsen van némi tét, De ez is csakis a kezdőrúgás pillanatáig van. Szerintem. Hiszen onnantól kezdve már az amúgy is jobb házigazda együttes lesz előnyben. És, úgy vélem, hogy simán és könnyedén nyerni fog. Akárcsak Budapesten is tette.

Tipp: győz a Ludogorets Razgrad.

Ludogorets Razgrad - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp