Említettem már a múltkor is az UD Las Palmas - Real Zaragoza mérkőzésre írt előzetesnél, hogy hatalmas a tömörülés a fociszeretők körében leginkább csak Segunda Division néven ismert spanyol másodosztályban, ahol az 5 pont előnnyel listavezető Cadiz együttese mögött a 2-11. helyezett csapatok közül mindannyian pályáznak még a spanyol élvonalba való feljutásra.

Nos, jelentem, hogy egyelőre még nincsen változást. Sőt, annyira egyáltalán nincsen változás, hogy még a 12. helyezett Ponferradina csapata is csatlakozott az előbb említett csoportosuláshoz. Bár, ha jobban belegondolok, akkor mégis van ez a pici változás. Korrigálok: szóval, mégis volt egy aprócska változás. Akkor, korábban, annál az UD Las Palmas - Real Zaragoza találkozónál a hazaiak sikerére tippeltem, és akkor buktam. Az az igazság, hogy akkor én csak egy tippet buktam el, viszont az UD Las Palmas azzal a hazai vereségével “kizúgott” a számára élvonalbeli osztályozót biztosító helyezésről és kezdhet mindent elölről.

Most ennél a Fuenlabrada – Malaga találkozónál szintén a hazaiak győzelmére tippelek. Egészen pontosan HT/FT 1/1 a tippem. Én tehát tartom magam a korábbiakhoz, viszont ha ez sem “jön be”, akkor máris lesz még egy újabb csapat, amelyik azzal, hogy vesztesnek csinálja a tippemet, saját magát alatt is vágja a fát. Példa okáért a Fuenlabrada sokkal gyakrabban teljesít jól otthon, mint amennyire gyakran teljesít jól idegenben a Malaga. És ez csak az egyik érv a hazai saját közönségük előtti győzelem mellett.

Tudom, hogy kissé rendhagyó az első argumentum, viszont tényleg az a helyzet, hogy ha a Fuenlabrada is bukni fog otthon, akkor ő is “balra el”. Segítek én szívesen szétoszlatni azokat a csapatokat a spanyol másodosztályban! Nehogy már ezen múljanak a dolgok!

Tipp: HT/FT 1/1.

Fuenlabrada - Málaga: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp