Londonba látogatnak a vörös ördögök!

Solksjaer ördögei finoman szólva sem a legrémisztőbb ellenfelek jelenleg a Premier League mezőnyében. A tabellán elfoglalt kilencedik helyüknél csak a játékuk árulkodóbb. A Chelsea-nél sem most látjuk minden idők legjobb fociját, de még így is sokkal stabilabbak, mint a United.

Legutóbbi három látogatásuk alkalmával ugyan egyaránt

két gólig jutottak a vörösek, de előtte 6 éven keresztül nem volt példa arra, hogy 1nél több gólt szerezzenek a Stamford Bridge-en. Itt az ideje, hogy a dolgok visszaálljanak a régi kerékvágásba.

Nem várok sok gólt, inkább egy kemény, brusztolós meccsre számítok, sok faulttal és parázs jelenettel tarkítva. Egyik csapat sem tesz fel mindent egy lapra, ameddig X-re állnak... a Chelsea ugyanis kedvezőbb helyzetben van az európai kupás helyekért folytatott harcban, így nekik kevésbé létkérdés mindhárom pont megszerzése, a jelenlegi Manchester United-nek pedig minden idegenbeli pont ajándék.

A Premier Leage-ben van leginkább gondja a United-nek a gólszerzéssel, legutóbbi 5 bajnoki meccsükből ugyanis 4 alkalommal maradtak gólképtelenek (Wolves, Burnley, Liverpool, Arsenal). Rashford mellett nincs kimondott gólzsákjuk, így elég komoly érvágás számukra a támadó kiesése. Kölcsönvették ugyan Ighalo-t, de ő azért nem garancia a gólra, ráadásul ő sincs 100%-os állapotban jelenleg.

Én szűk hazai győzelmet vagy minimum egy X-et várok, meglepetés lenne, ha ma pont nélkül maradnának a londoni kékek. Ennek megfelelően nem hiszem, hogy egynél többször rezzenne meg a hazaiak háta mögött a háló!

Chelsea - Manchester United: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp