A Farkasok nagyon küzdenek a nemzetközi kupaszereplést engedélyező helyezés eléréséért és mostanra bizony már egyáltalán nincsenek messze, sőt nagyon is közel vannak a céljukhoz. Ezért aztán illene nyerniük ezen a Wolverhampton Wanderers - Bournemouth angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésen. A folyó közepéről indulva már egy-két karnyújtásnyira közelítették meg a partot, nyilván el is akarják érni azt és nem akarnak a cél közvetlen közelében belefulladni a vízbe. Jelenleg tehát az lehet a legfontosabb teendőjük, hogy legyőzzék Eddie Howe menedzser együttesét. Vagyis talán írjam feltételes módban: az lenne a legfontosabb teendőjük, hogy nyerjenek.

Az azért adhatna nekik némi önbizalmat ehhez, hogy egyetlen hiányzójuk sem lesz az AFC Bournemouth elleni otthoni találkozón. Ellenben a vendégségbe érkező Cseresznyék csapatában a skót Ryan Fraser és Charlie Daniels szinte biztosan nem fognak játszani. Sőt, a hírek szerint egyelőre a kisebb sérülésekkel bajlódó dán Philip Billing, a norvég Joshua King és a walesi David Brooks szerepeltetése is valószínűtlen. Ha pedig tényleg úgy lesz majd, hogy a védekező középpályás Philip Billing nem bír majd játszani, akkor bizony a hazai játékosokon kívül még hatalmas gondokkal is meg fognak küzdeni az AFC Bournemouth focistái. Ez annyira biztos, mint az, hogy nyugaton nyugszik le a Nap. És adott esetben a 28 éves csatár Joshua King hiányzása is problémát okozhat majd a vendégeknél. Amennyiben így fog történni, akkor már a meccs elején eléggé nagy valószínűséggel elmondhatom majd, hogy nyertes lehet a hazai győzelmes tippem.

Én jobbára nem lennék Eddie Howe menedzser csapatai ellen, ám azért néha vannak olyan mérkőzések, amikor motiváltabbak az ellenfelek. Szerintem most éppen ilyenek a Farkasok.

Tipp: győz a Wolverhampton Wanderers.

Wolverhampton Wanderers - Bournemouth: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp