Szép és kellemes focit játszik a Wolverhampton Wanderers, s ráadásul emellett még jó teljesítményt is nyújt a Birmingham szomszédságában található település csapata. Ez a Wolverhampton Wanderers együttesével kapcsolatos szép és kellemes foci nyilván szubjektív dolog és csakis az én véleményemet tükrözi. Például éppen ugyanúgy van ez, mint az, hogy ugyan tisztelem Diego Simeone edzői munkásságát, viszont egyáltalán nem tetszik az Atletico Madrid meglehetősen durva játéka és bunkerfocija.

Szóval ha a Wolverhampton Wanderers így folytatja, ahogyan eddig teljesített, akkor "összejöhet" az a nemzetközi kupaszereplésre feljogosító helyezés. Tekintve, hogy a Leicester City teljesen "szétesett" a bajnokság végére és folyamatosan bemutatja nagyon nagy nyilvánosság előtt, hogy márpedig mindig van lejjebb és még lejjebb, a Wolverhampton Wanderers játékosai és szurkolói szomorkodhatnak, mert ha lett volna még néhány forduló, akkor akár Bajnokok Ligás helyezésre is eljuthattak volna a Farkasok.

Ez a Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace nekem így előzetesen a hazaiak egyfajta jutalomjátékának tűnik. Nem is kérdéses számomra, hogy a Wolverhampton Wanderers hazai győzelmére tippelek. Például azért is mert a Leicester Cityt alázó Tottenham Hotspur FC vasárnap letaszította a házigazdákat az Európa Liga-selejtezős 6. helyezésről. Ám azt a helyezést egy hazai győzelemmel máris vissza lehet szerezni.

Talán még csak nehezebb feladat sem lesz ez, hiszen a hazaiaknál mindenki egészséges és játékra kész, míg az amúgy is gyenge formában levő Crystal Palace csapatából több meghatározó játékos fog kimaradni. A vendégek hiányzóinak névsora: az eltiltott Christian Benteke, Gary Cahill, James Tomkins, Patrick van Aanholt, Martin Kelly, Jeffrey Schlupp. A lista igencsak beszédes. Szerintem ezután már semmit sem kell mondanom.

Tipp: győz a Wolverhampton Wanderers.

Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp