A Sassuolo baromi frusztrált lehet a legutóbbi Napoli elleni meccs miatt. Tegyük hozzá, joggal. Én még nem láttam olyat, hogy a VAR négy gólját veszi el egy csapatnak… Most ez is megtörtént. Kettő szerintem jogos volt, de két esetben olyan lesről beszélünk, amely semmiféle kihatással nem volt a gólra. Valahogy változtatni kellene ezen a lesszabályon, mert ez lesz a foci halála. Látszott Roberto De Zerbi mesteren, hogy majd szétveti az ideg. Amúgy is egy nagy fanatizátor a fickó, tehát ez bizonyosan átragadt a játékosokra is. Szerintem úgy mennek ki a pályára, hogy szétharapják az ellenfelet. A csapat játéka egyben van, a támadások ülnek, Caputo és Djurisic kiváló formában vannak (mindketten lőttek Nápolyban lesgólt). Olvastam, hogy Jeremie Boga sérült, meg egyébként is kerülgeti néhány nagy klub, de egy Genoa elleni mérkőzésen nem fog hiányozni.

A Genoát mostanság nem éreztem, mert folyamatosan verettem. Azért döntöttem a folyamatos zakózásuk mellett, mert amikor néztem őket, iszonyatosan gyenge focit játszottak. Az Inter ellen ez bejött, de a Sampdoria és a Lecce ellen nem. Most ezért kicsit változtatnom kell, úgy érzem. Szerintem Davide Nicola nem jó edző, de látom rajta a próbálkozást. Például kipróbálta csatársorban Andrea Favillit az Inter ellen, aki jó nagy lebőgés volt, ezért visszahozza a kezdőbe a veterán Goran Pandevet. Ez máris egy szimpatikus lépés tőle. Emellett a középpálya egyik legjobbja, Lasse Schone is újra kezdhet, ami szintén pozitív.

A Genoa viszonylagos nyugalomban lehet, mert 4 ponttal megy a Lecce előtt két fordulóval a vége előtt. Ez pedig azt jelenti, hogy teher nélkül játszhatnak. Pandev és Schone kettőse jól mozog együtt, bennük van egy gól, a Sassu pedig harapni fogja a füvet. Szerintem mindkét csapat lőhet gólt, és vélhetően 2,5 gól felett lesz a vége, de én mégis a Sassu góljaira megyek rá, mert a genovai nyugalom bizonytalanná tesz, viszont De Zerbi fanatikussága átragadhat a játékosokra, és "bosszút állhatnak" az előző forduló elvett négy góljáért.

Sassuolo - Genoa: Sassuolo által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp